Az utóbbi években már csak elektronikusan lehet jelentkezni a felsőoktatási intézmények képzéseire. Íme, az eduline útmutatója.  Tovább »

Idén 111 ezren jelentkeztek a felsőoktatásba, több éves visszatekintésben is régen próbáltak ilyen sokan diplomát szerezni.  Tovább »

A 280-as alsó ponthatár változatlan marad idén is, de a slágerszakok között megugrott a jelentkezések száma, ami sokat számíthat a végelszámolásnál.  Tovább »

Még egy hónapotok van a 2016-os felvételi jelentkezési határidejéig: milyen hibákat érdemes elkerülni az e-felvételi kitöltése közben?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Negyvenegy szakon húzták meg decemberben a 2016-os ponthatárokat - mi a teendőtök, ha ilyen képzésre jelentkeznétek?  Tovább »

Tovább emeltek a központi ponthatárokon, a gyengébb teljesítményű jelentkezők aligha jutnak majd be a népszerűbb szakokra.  Tovább »

Mikor húzzák meg a 2016-os ponthatárokat? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Elindult a 2016-os felvételi eljárás, már jelentkezhettek a szeptemberben induló alap-, mester- és osztatlan mesterképzésekre, valamint...  Tovább »

Mikor kezdődik a 2016-os felvételi szezon, és meddig lehet leadni a jelentkezési lapokat? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Előzetes adatok szerint 105 ezren jelentkeztek az idei felvételin alap-, osztatlan és mesterszakra, valamint felsőoktatási szakképzésre - ez ezerrel...  Tovább »

Nyilvánosságra hozták a 2015-ös felvételi statisztikákat és a legfrissebb adatok szerint a legtöbben idén is a Budapesti Corvinus Egyetem...  Tovább »

Több mint 105 ezer diák adott be jelentkezést a felsőoktatási intézmények szeptemberben induló képzéseire, ez nagyjából megegyezik az előző esztendő...  Tovább »

Meddig érdemes nyelvvizsgára jelentkezni, ha a felvételi pluszpont miatt szereznétek nyelvvizsga-bizonyítványt? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Hány hallgatót vehetnek fel az állami fenntartású, vidéki főiskolák? Kapacitásszámokról szóló cikksorozatunk legújabb része.  Tovább »

Csütörtöktől ismét megrendezik az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítást a fővárosban: a szombatig tartó programon a felvételizőkön kívül a...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X