Milyenek lesznek a ponthatárok a 2018-as felvételin? Mitől függ, alacsony vagy magas lesz-e a ponthatár egy alapszakon? Itt van minden tudnivaló.  Tovább »

Ne feledjétek, a szakok kiválasztásával és a jelentkezés leadásával még nem ér véget az egyetemi felvételi.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Kiválasztottátok azokat a szakokat, ahová jelentkezni szeretnétek a 2018-as felvételin?  Tovább »

Kiktől kaphattok segítséget, ha technikai problémátok van az e-felvételi rendszerével?  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Milyenek a pontszámítási szabályok a mesterszakos felvételin? Milyen szempontok alapján rangsorolják a jelentkezőket?  Tovább »

Hány többletpontot érnek a 2018-as felsőoktatási felvételin a versenyeredmények? Pontszámítási szabályokról szóló cikksorozatunk legújabb része.  Tovább »

Egyetemre, főiskolára felvételiznétek, de még nem találtátok meg a tökéletes szakot?  Tovább »

Egy hét múlva kezdődik az Educatio kiállítás, amelyre valószínűleg az idén is több tízezer felvételi előtt álló diák megy majd el.  Tovább »

December 22-én elindult a 2018-as felsőoktatási felvételi, és az is kiderült, mikor húzzák a ponthatárokat.  Tovább »

Elindult a 2018-as felvételi, itt találjátok a legfontosabb határidőket és dátumokat.  Tovább »

Elindult az általános felsőoktatási felvételi eljárás, már lehet jelentkezni a jövő szeptemberben induló alap- és mesterképzésekre, valamint...  Tovább »

A 2018-as felsőoktatási felvételin is lesz minimumponthatár, az alap- és osztatlan szakokra jelentkezőknek legalább 280 pontot kell gyűjteniük...  Tovább »

2018-ban fogtok felvételizni, de még nem választottatok szakot?  Tovább »

Nem változnak a felsőoktatási felvételi pontszámítási szabályai 2018-ban - legalábbis ez derül ki a felvételi rendeletből.  Tovább »

Közzétette a Felvi a 2017-es felvételi jelentkezőiről szóló elemzését, amelyből többek között az is kiderül: a legtöbben a közép-magyarországi...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X