Nem változnak a felsőoktatási felvételi pontszámítási szabályai 2018-ban - legalábbis ez derül ki a felvételi rendeletből.  Tovább »

Közzétette a Felvi a 2017-es felvételi jelentkezőiről szóló elemzését, amelyből többek között az is kiderül: a legtöbben a közép-magyarországi...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Már csak öt hét, és kiderül, kit hova vettek fel - de sok múlik a következő napokon. Ezeket a hibákat ne kövessétek el!  Tovább »

Július 12-ig változtathatnak az idén egyetemre-főiskolára felvételizők a megadott szakok sorrendjén. Mutatjuk, hogyan tehetik meg ezt.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Éjfélkor lejár az egyetemi-főiskolai felvételi jelentkezési határideje.  Tovább »

Az elmúlt évekhez hasonlóan az utolsó héten jelentkezik a felsőoktatási képzésre felvételizők többsége.  Tovább »

Még öt napig - február 15-én éjfélig - lehet jelentkezni az egyetemek, főiskolák szeptemberben induló felsőoktatási képzéseire.  Tovább »

Az utóbbi években már csak elektronikusan lehet jelentkezni a felsőoktatási intézmények képzéseire. Íme, az eduline útmutatója.  Tovább »

Idén 111 ezren jelentkeztek a felsőoktatásba, több éves visszatekintésben is régen próbáltak ilyen sokan diplomát szerezni.  Tovább »

A 280-as alsó ponthatár változatlan marad idén is, de a slágerszakok között megugrott a jelentkezések száma, ami sokat számíthat a végelszámolásnál.  Tovább »

Még egy hónapotok van a 2016-os felvételi jelentkezési határidejéig: milyen hibákat érdemes elkerülni az e-felvételi kitöltése közben?  Tovább »

Negyvenegy szakon húzták meg decemberben a 2016-os ponthatárokat - mi a teendőtök, ha ilyen képzésre jelentkeznétek?  Tovább »

Tovább emeltek a központi ponthatárokon, a gyengébb teljesítményű jelentkezők aligha jutnak majd be a népszerűbb szakokra.  Tovább »

Mikor húzzák meg a 2016-os ponthatárokat? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Elindult a 2016-os felvételi eljárás, már jelentkezhettek a szeptemberben induló alap-, mester- és osztatlan mesterképzésekre, valamint...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X