Melyik egyetem alap- és osztatlan képzései szereztek a legtöbben állami ösztöndíjas, nappali tagozatos helyet? Mutatjuk.  Tovább »

„Elég volt abból, hogy a kormányzat korlátolt korifeusai minősíthetetlen stílusban és színvonalon minősítgessék a magyar felsőoktatás által...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Számos hazai egyetem és főiskola törekszik, hogy megkönnyítse a hallgatói életét az intézményi ügyintézésben, a kurzusokról és oktatókról feltöltött...  Tovább »

Az Európai Bizottság elkészítette oktatási országjelentését Magyarországról, első körben a felsőoktatás problémiáiról lesz szó.  Tovább »

hirdetés

Egy hónappal ezelőtt jelent meg a HVG rangsor - Diploma 2016, amely a hallgatók és az oktatók teljesítménye alapján rangsorolja a magyarországi...  Tovább »

Ismét a Semmelweis Egyetem vezeti a HVG friss felsőoktatási rangsorát, az összetett lista első két helyén az idén nincs változás.  Tovább »

Melyek a legnépszerűbb egyetemek és főiskolák az idei felvételin?  Tovább »

Egy hónappal ezelőtt jelent meg a HVG rangsor - Diploma 2015, amely a hallgatók és az oktatók teljesítménye alapján rangsorolja a magyarországi...  Tovább »

A Semmelweis Egyetem vezeti a HVG friss felsőoktatási rangsorát, megelőzve az évek óta a lista élén álló Eötvös Loránd Tudományegyetemet.  Tovább »

Melyek a legnépszerűbb egyetemek és főiskolák az idei felvételin?  Tovább »

Az idén tízezerrel több diák jelentkezett az egyetemekre és főiskolákra, mint egy évvel korábban - kik a nyertesei és a vesztesei a 2014-es...  Tovább »

Egyetem helyett főiskolán tanulnátok tovább? Melyik intézmény állami ösztöndíjas helyeiért lesz a legnagyobb harc az idei felvételin? Megnéztük.  Tovább »

Az ELTE-re, a szegedi, a debreceni és a pécsi egyetemre jelentkezett a legtöbb felvételiző az idén, a főiskolák közül a Budapesti Gazdasági...  Tovább »

Ismét az Eötvös Loránd Tudományegyetem végzett a HVG felsőoktatási rangsorának élén, a karok versenyében a bölcsészettudományi, orvostudományi és...  Tovább »

A felsőoktatás helyzete volt a téma szerdán este a Fidesz gyulai frakcióülésén, ahol az egyik, névtelenséget kérő...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X