Magyarország határátkelő helyeiből válogattunk nektek, de egyáltalán nem a legismertebbek közül. Ismeritek őket? Teszteljétek!  Tovább »

Újabb BuzzFeed-tesztet ajánlunk nektek, amellyel kideríthetitek, ismeritek-e az európai, ázsiai, dél-amerikai ország fővárosait, a zászlókat, az...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Tényleg nehéz földrajzi tesztet tett közzé a BuzzFeed. Ha tudtok angolul, és szívesen lapozgatjátok a világatlaszt, ezt a kvízt is élvezni fogjátok.  Tovább »

Szívesen böngészitek a térképeket, nézegetitek a zászlókat, fővárosokat, országneveket? Akkor ezt a tesztet probléma nélkül kitöltitek majd.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Meg tudjátok állapítani a következő magyar településekről, hogy melyik megyében vannak?  Tovább »

Nincs izgalmasabb annál játék, mint amikor egy óra számol vissza, nektek pedig minél több dolgot kell összegyűjtenetek.  Tovább »

Öt rövid kérdésre kell válaszolnotok, és kiderül, hogy mennyire van előttetek Magyarország térképe. Hány válaszotok lesz hibátlan?  Tovább »

Olyan magasságból tekinthettek le a magyarországi városokra, ahonnan még soha.  Tovább »

Lássuk, ki mennyire figyelt földrajzórán. Összeállítottunk nektek egy kérdéssort, amellyel letesztelhetitek a tudásotokat.  Tovább »

Felismeritek, hogy egy hegy vagy egy énekes áll a név mögött?  Tovább »

Nem könnyű feladat felismerni a hasonló zászlókat. Nektek menne? Mennyit tudtok kitalálni mielőtt lejár az idő?  Tovább »

Nagyon menő földrajzteszt: ország-város angolul.  Tovább »

Ha jók vagytok az ország-városban, akkor ez a teszt nektek szól. Kíváncsiak vagytok, hogy mennyit tudtok? Itt most tesztelhetitek magatokat.  Tovább »

Egy dolog ismerni az európai fővárosokat, más dolog ebben a kvízben eltalálni őket. Itt nem elég a földrajzi tudás, gyorsaság is kell.  Tovább »

Annyira nem is laza, mint előre gondolnád, igazán embert próbáló lehet estére. Jól mennek a fővárosok? Rajtad nem lehet kifogni?  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X