Szuper földrajzi kvízekkel tesztelhetitek magatokat.  Tovább »

Felismeritek ezeket a magyar városokat egy-egy részlet alapján? Most tesztelhetitek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Nincs is jobb, mint egy irodalmi kvízzel kezdeni a tanévet. Lássuk, mennyire emlékeztek abból, amit tanultatok az elmúlt években.  Tovább »

Felismeritek a különböző történelmi személyeket egy-egy kép alapján? Teszteljétek magatokat.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Helyesírási kvízzel tesztelhetitek magatokat. A földrajzi nevekkel sokaknak meggyűlik a baja. És nektek?  Tovább »

Lássuk tudjátok-e, ki mondta a következő híres mondatokat. Teszteljétek magatokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Szeretitek járni az országot? Szívesen megnézitek a különböző városok múzeumait? Akkor ez a teszt tetszeni fog nektek.  Tovább »

Szívesen próbára tennétek földrajzi tudásotokat? Próbáljátok ki a következő két tesztet: figyelem, némi angoltudás mindkettőhöz kell!  Tovább »

Úgy ismeritek a fővárost, mint a tenyereteket? Vagy ősszel költöztök Budapestre az egyetem miatt? Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Nagy utazók vagytok? Vagy csupán úgy gondoljátok, hogy jól ismeritek a különböző országok építészetét?  Tovább »

Lássuk, kitaláljátok-e, hogy melyik országra gondoltunk, ha csak a szomszádos államok nevét mondjuk meg. Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Tudjátok, hogy mi hol van Magyarországon? Ehhez a kvízhez jól jöhet egy kis történelemtudás is. Teszteljétek ismereteiteket, hajrá!  Tovább »

Felismeritek a magyar városokat - felülről? Szuper tesztet ajánlunk csütörtök estére.  Tovább »

Tudjátok, mi Svájc, Montenegró vagy Örményország fővárosa? Most tesztelhetitek a tudásotokat, lássuk, nektek hibátlan lesz-e.  Tovább »

hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X