Péntek délután a földrajzérettségi kerül sorra - ahogy megszokhattátok, beszámolunk a feladatokról, tanárokat és diákokat kérdezünk az írásbeliről.  Tovább »

Földrajzból érettségiztek idén tavasszal? Összeszedtük azokat a fogalmakat, amelyet minden vizsgázónak ismernie kell.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Kevesebb mint négy hónap múlva kezdődik a 2017-es tavaszi érettségi szezon.  Tovább »

Több tantárgy emelt szintű szóbeli érettségi témaköreit nyilvánosságra hozta az Oktatási Hivatal - íme, a 2016-os tételek földrajzból.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Csütörtök délután írják a közép- és emelt szintű földrajzérettségit a vizsgázók.  Tovább »

Most földrajzból gyűjtöttük össze az elmúlt évek feladatsorait és megoldásait, közép- és emelt szinten.  Tovább »

Jövő héten folytatódik a 2015-ös érettségi szezon.  Tovább »

Több tantárgy emelt szintű szóbeli érettségi témaköreit nyilvánosságra hozta az Oktatási Hivatal - íme, a 2015-ös tételek földrajzból.  Tovább »

Kedd délután a földrajzvizsgákkal folytatódott az idei őszi érettségi, az Oktatási Hivatal pedig már nyilvánosságra is hozta a feladatsorokat és a...  Tovább »

Itt találjátok a középszintű földrajzérettségi első részét - szaktanári segítséget ma nem kaptunk, ezért mi magunk álltunk neki a feladatok...  Tovább »

Milyennek tartják a középszintű földrajzérettségit a szaktanárok és a diákok? Várjuk a további véleményeket kommentben.  Tovább »

Mindig is jók voltatok földrajzból, a vaktérképes feladatokat pedig kifejezetten szerettétek?  Tovább »

Hány sört vehettek Németországban egyhavi minimálbérből? Melyik országban a legmagasabb a szüleikkel élő 25 év fölöttiek aránya?  Tovább »

Elboldogultok a vaktérképekkel, tudjátok, melyik országnak milyen a zászlója, és álmotokból felriadva is fel tudjátok sorolni Észak-Amerika...  Tovább »

Jövő héten folytatódik a 2014-es érettségi szezon.  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X