A rektor is megszólalt az eljárás hírére.  Tovább »

Brüsszel nekimegy a CEU-t ellehetetlenítő törvénymódosításnak.  Tovább »

Kéréssel fordult a támogatók felé Michael Ignatieff, aki a kormány támadásáról beszélt.  Tovább »

Vizsgálatot indít az Európai Bizottság a magyar felsőoktatási törvény előző heti módosításával kapcsolatban.  Tovább »

hirdetés

Kofi Annan, az ENSZ egykori főtitkára és egy uniós biztos is kiállt ma a CEU mellett.  Tovább »

Az Európai Bizottságnak meg kell vizsgálnia a magyar felsőoktatási törvény módosítását; független, komoly értékelésre van szükség pártpolitikai...  Tovább »

A második helyezett 300 ezret, a harmadik pedig 200 ezret nyerhet. Még van időtök jelentkezni.  Tovább »

Egy elkészült friss jelentés szerint hosszú évek után először nőttek az EU-ban az oktatásra fordított kiadások.  Tovább »

Öt éve fogadták el az Európai Roma Keretstratégiát Brüsszelben, de az érintett államok egy friss jelentés szerint nem igazán tudtak javítani a...  Tovább »

Sem Lázár, sem pedig Balog nem érti, honnan tudják az Európai Bizottságnál, ki a roma.  Tovább »

Az alapkészségek hiányosságait, a szegregációt és a korai iskolaelhagyást kifogásolta, az Európai Bizottság Magyarországról szóló országjelentésének...  Tovább »

Az Európai Bizottság elkészítette oktatási országjelentését Magyarországról, első körben a felsőoktatás problémiáiról lesz szó.  Tovább »

Az uniós irányelvekkel szemben nem tanulnak elegen a gazdaság kulcságazatokban, a közoktatásból kikerülők egyre nagyobb aránya alapkészségek terén...  Tovább »

Akár 30 ezer forinttal is többet kaphatnak a következő tanévtől azok, akik Erasmus+ keretében tartózkodnak külföldön.  Tovább »

Munkatervet dolgoz ki az Európai Bizottság az oktatás feladatairól az európai biztonság és társadalmi kohézió erősítésében - közölte kedden...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X