A német írásbelikkel folytatódnak ma az idegen nyelvi érettségik a középiskolákban - ebben a percben több tízezren kezdik meg a vizsgát.  Tovább »

Kedd délelőtt a németvizsgákkal folytatódik az őszi érettségi, délután belügyi rendészeti ismeretekből, drámából, mozgóképkultúra és médiaismeretből...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A közép- mellett az emelt szintű németérettségi feladatsorát és hivatalos megoldókulcsát is nyilvánosságra hozta az Oktatási Hivatal.  Tovább »

Meddig tart a szóbeli németérettségi, és milyen feladatokra számíthattok közép-, illetve emelt szinten? Hány százalék kell a ketteshez?  Tovább »

hirdetés

Nyilvánosságra hozta az Oktatási Hivatal a hétfői németérettségi dokumentumait - íme, a közép- és emelt szintű feladatsorok, illetve hivatalos...  Tovább »

Érdekes, jó témákból, jól érthető szövegekből és viszonylag egyszerűen megválaszolható kérdésekből állt az idei középszintű németérettségi, emelt...  Tovább »

A középszintű németérettségi megoldása után az emelt szintű feladatsor javítókulcsát is közzétette az Oktatási Hivatal - innen letölthetitek.  Tovább »

A magyar, a matek, a töri és az angol után jöjjenek az elmúlt évek emelt szintű feladatsorai németből - vészesen közeleg az érettségi, kezdejetek el...  Tovább »

Nyilvánosságra hozta a szerdai németérettségi feladatsorát és a hivatalos javítókulcsot az Oktatási Hivatal - középszinten 1377-en, emelt szinten...  Tovább »

A középszintű németérettségi feladatsora és hivatalos megoldása mellett az emelt szintű írásbeli javítókulcsát is közzétette az Oktatási Hivatal.  Tovább »

A német írásbelikkel folytatódnak ma reggel 8 órakor a tavaszi érettségi vizsgák.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X