Nyilvánosságra hozta a közép- és az emelt szintű matekérettségi feladatsorát és megoldását az Oktatási Hivatal.  Tovább »

Nyilvánosságra hozta a hétfői magyarérettségi feladatsorait és megoldásait az Oktatási Hivatal - már ellenőrizhetitek a válaszaitokat.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Egyes állam által nyújtott támogatások adómentességének törvénybe iktatását kezdeményezi kedden benyújtott törvényjavaslatában Rétvári Bence, az...  Tovább »

Milyen szakokhoz kell két emelt szintű érettségi a 2018-as felvételin? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

2020-tól szigorúbbak lesznek a felvételi feltételei - derül ki a felsőoktatási felvételi szabályairól szóló rendeletből.  Tovább »

I2018-ban felvételizők, figyelem: itt találjátok azoknak a szakoknak a listáját, amelyekhez egy vagy két tantárgyból emelt szintű érettségit kell...  Tovább »

Két év múlva már kötelező lesz az egyetemi felvételihez a nyelvvizsga és az emelt szintű érettségi.  Tovább »

Nyilvánosságra hozta az Oktatási Hivatal azoknak a tantárgyaknak a listáját, amelyekből 2018-ban emelt szintű érettségit lehet tenni.  Tovább »

Sokakat érintő, mégis kevésszer feltett kérdésekre kerestük a válaszokat.  Tovább »

Fontos, hogy ebben az esetben nem a felsőoktatási felvételi szakmai vizsga százalékos eredménye kerül beszámításra.  Tovább »

Hol találjátok a kormányhivatalok által szervezett középszintű szóbeli magyarérettségi témaköreit?  Tovább »

Újabb vizsgák várnak a végzős középiskolásokra: június 8-án kezdődnek az emelt szintű szóbeli érettségik.  Tovább »

A szóbeli időszakra készülve összegyűjtöttük az emelt szintű szóbeli érettségi nyilvánosságra hozott tételeit, témaköreit.  Tovább »

Már tudjátok, ki hány pontot szerzett az emelt szintű írásbeli érettségin?  Tovább »

Máté, a mi már sokszor emlegetett véleményező diákunk az emelt matematika- és angolérettségi után ma egy emelt kémiával nézett szembe.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X