Nyilvánosságra hozta az Oktatási Hivatal a 2015-ös emelt szintű biológiaérettségi szóbeli tételeit - íme, a lista.  Tovább »

Nyilvánosságra hozta a közép- és emelt szintű angolérettségivel kapcsolatos legfontosabb információkat az Oktatási Hivatal.  Tovább »

A magyar- és a történelem- után az emelt szintű szóbeli matekérettségi tételeit is nyilvánosságra hozta az Oktatási Hivatal.  Tovább »

Nyilvánosságra hozta az emelt szintű szóbeli történelemérettségi témaköreit az Oktatási Hivatal - itt találjátok a listát.  Tovább »

(x)

Találd meg a hozzád illő szakot!

8 lépésben segítünk a személyiségednek megfelelő szak megtalálásában, a szakok megismerésében, a döntésben. Próbáld ki most!  Tovább »

Hány szakon kötelező az emelt szintű érettségi és az alkalmassági vizsga? Felsőoktatási szakképzést vagy alapszakot érdemes választani?  Tovább »

Pénteken tartja következő ülését a Felsőoktatási Kerekasztal, amelyen megtárgyalják a felsőoktatás átalakításának új koncepcióját.  Tovább »

Összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat a tavaszi érettségiről: mikor kezdődnek a vizsgák? Milyen tárgyakból tehettek emelt szintű érettségit?  Tovább »

Milyen tantárgyakból kell emelt szintű érettségit tenni, ha bölcsészképzésen tanulnátok tovább? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Milyen alap- és osztatlan képzéseken lesz kötelező az emelt szintű érettségi 2016-ban? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Minden felvételizőnek kötelező lesz 2020-tól az emelt szintű érettségi és a középfokú nyelvvizsga, és teljesen elektronikussá válik a felsőoktatási...  Tovább »

Tényleg kötelező lesz az emelt szintű érettségi és a nyelvvizsga az egyetemi-főiskolai felvételin? Több száz képzés szűnik meg?  Tovább »

2020-tól kötelező lehet a középfokú nyelvvizsga és az emelt szintű érettségi az egyetemi-főiskolai felvételin. Igaz, kivételek lesznek.  Tovább »

2015-ben is változnak az érettségi szabályai. Hogy senkit ne érjen kellemetlen meglepetés, összegyűjtöttük a legfontosabb módosításokat.  Tovább »

Hogyan változnak a pontszámítási szabályok 2015-ben? Kötelező-e az önkénteskedés, kisebb lesz-e a szakválaszték?  Tovább »

Megjelent a 2015-ös felsőoktatási rangsor, Navracsics Tibor és Czomba Sándor is beszélt a szakképzés erősítéséről, a Pedagógusok Szakszervezete...  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X