Meddig tart a szóbeli németérettségi, és milyen feladatokra számíthattok közép-, illetve emelt szinten? Hány százalék kell a ketteshez?  Tovább »

Hol nézhetitek meg a mintafeladatokat? Hogyan zajlik a szóbeli érettségi angolból?  Tovább »

Az emelt szintű franciaérettségi hivatalos megoldását is közzétette az Oktatási Hivatal - innen letölthetitek a dokumentumokat.  Tovább »

A kijavított érettségi dolgozatokat június 2-án nézhetik meg azok, akik valamelyik megyei vagy a fővárosi kormányhivatal oktatási főosztályán...  Tovább »

(x)

A francia a jövő generációjának nyelve

A francia nyelv több szempontból is jó befektetés.  Tovább »

Szerdán a franciaérettségi kerül sorra: beszámolunk a feladattípusokról, tanárokat és diákokat kérdezünk a feladatokról.  Tovább »

Nyilvánosságra hozta a középszintű rajzérettségi megoldását az Oktatási Hivatal - itt ellenőrizhetitek a válaszaitokat.  Tovább »

Az emelt szintű fizikaérettségi feladatait és megoldókulcsát is közzétette az Oktatási Hivatal - innen letölthetitek a dokumentumokat.  Tovább »

Hány százaléktól van meg a kettes az emelt szintű nyelvi érettségiken? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

A közép- után az emelt szintű földrajzérettségi megoldását is nyilvánosságra hozta az Oktatási Hivatal - innen tölthetitek le a dokumentumokat.  Tovább »

Csütörtök délután írják a közép- és emelt szintű földrajzérettségit a vizsgázók.  Tovább »

Az Oktatási Hivatal közzétette az emelt szintű biológiaérettségi hivatalos megoldókulcsát.  Tovább »

Tíz órakor ért véget a középszintű biológiaérettségi - nálunk pedig már meg is nézhetitek a feladatsort és a nem hivatalos megoldásokat.  Tovább »

Általánosságban nem volt nehezebb, mint a korábbi évek feladatsora, ám volt két feladat, aminek a megfogalmazása igazán zavaró volt – mondta az...  Tovább »

Nyilvánosságra hozta az Oktatási Hivatal a tegnapi informatikaérettségi feladatsorait és a hivatalos megoldókulcsot - itt találjátok a dokumentumokat.  Tovább »

Rokon sejtek, egy rovaremésztő növény, véradás, mirigyek és a DNS - többek között ilyen témaköröket kaptak a középszintű biológiaérettségin a diákok.  Tovább »

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X