Milyen tantárgyakból jelentkezhettek emelt szintű érettségire? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Milyen szakokon lesz kötelező az emelt szintű érettségi 2015-ben? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Milyen segédeszközt lehet használni a szóbeli matekérettségin? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Csúszik a diplomamentő program indulása, Balog Zoltán marad az emberierőforrás-miniszter, a Pedagógusok Szakszervezete pedig tudni akarja, kik...  Tovább »

Milyen segédeszközöket használhatnak a szóbeli vizsgán azok a diákok, akik emelt szinten érettségiznek a különböző tárgyakból?  Tovább »

Reggel nyolckor megkezdődött az emelt szintű szóbeli érettségi: a diákok június 5. és 13. között 159 helyszínen vizsgáznak.  Tovább »

Érdemes-e "eldobni" az előrehozott érettségi eredményét? Mi történik, ha nem mentek el a szóbelire, vagy megbuktok a vizsgán? Utánajártunk.  Tovább »

Kedden kiderül, ki hány pontot szerzett az emelt szintű írásbeli érettségin.  Tovább »

Mindenki megkapja az 50 többletpontot az emelt szintű érettségiért? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Honnan érdemes a szóbeli angolérettségire készülni? Hogyan néz ki a vizsga közép- és emelt szinten? Milyen feladattípusokra számíthattok?  Tovább »

Az emelt szintű franciaérettségi hivatalos megoldását is közzétette az Oktatási Hivatal - innen letölthetitek a dokumentumokat.  Tovább »

Június 3-án nézhetik meg kijavított érettségi dolgozataikat azok a vizsgázók, akik valamelyik megyei vagy a fővárosi...  Tovább »

Szerdán a franciaérettségi kerül sorra: beszámolunk a feladattípusokról, tanárokat és diákokat kérdezünk a feladatokról.  Tovább »

Nyilvánosságra hozta a középszintű rajzérettségi megoldását az Oktatási Hivatal - itt ellenőrizhetitek a válaszaitokat.  Tovább »

Az emelt szintű fizikaérettségi feladatait és megoldókulcsát is közzétette az Oktatási Hivatal - innen letölthetitek a dokumentumokat.  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X