Sokan kérdeztétek, hol találjátok meg az emelt szintű szóbeli érettségi témaköreit, tételcímeit a különböző tárgyakból.  Tovább »

Emelt szintű töriérettségire készültök? Hogy könnyebb legyen az ismétlés, összeszedtük az elmúlt évek feladatsorait és a hivatalos megoldásokat.  Tovább »

Már csak három hét van az érettségi szezonig - itt az ideje, hogy elkezdjetek ismételni, gyakorolni.  Tovább »

Tényleg vannak olyan szakok, amelyekre kizárólag két emelt szintű érettségivel lehet bekerülni? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Nagyobb lesz a szigor a 2015-ös felvételin, mint eddig: az idei 260 pont helyett jövőre legalább 280 pontot kell összegyűjteniük azoknak, akik...  Tovább »

Több alap- és osztatlan képzésre csak akkor kerülhettek be 2015-ben, ha egy vagy két tantárgyból emelt szintű...  Tovább »

Már csak pár hét, és kezdődik az idei érettségi szezon - a végzősök kevesebb tantárgyból vizsgázhatnak, mint tavaly, viszont ugyanúgy huszonöt...  Tovább »

Május 5-én kezdődik a tavaszi érettségi: az emelt- és középszintű feladatokat az idén is több mint százezren oldják meg.  Tovább »

Egy hónap van hátra a tavaszi érettségi vizsgákig, az idén is több mint százezer diák tölti majd ki a közép- és emelt szintű feladatsorokat.  Tovább »

Hol találják az emelt szintű szóbeli tételcímeket az idén érettségizők? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Kik kaphatnak többletpontot a felvételin az emelt szintű érettségiért? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Február 17-ig lehet jelentkezni a 2014-es érettségire, a diákok azonban nem minden tárgyból tehetnek emelt szintű...  Tovább »

Február 15-ig jelentkezhettek egyetemre, főiskolára, hétfőig pedig be kell adnotok az érettségi jelentkezési lapot is.  Tovább »

Nyilvánosságra hozta az Oktatási Hivatal azoknak a tantárgyaknak a listáját, amelyekből a 2015-ös tavaszi és őszi...  Tovább »

Több alap- és osztatlan képzésre csak akkor juthattok be 2014-ben, ha egy vagy két tantárgyból emelt szintű...  Tovább »

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X