Megfelelő nyelvtudást igazoló dokumentummal a megszerezgető 100 pluszpontból akár 40-et is be lehet zsebelni, ezért bőven megéri tanulni.  Tovább »

Már van érettségitek, de a felvételivel csak most próbálkoztok? Érdemes-e újra nekifutni az írásbeli és a szóbeli vizsgáknak?  Tovább »

(x)

A nyelvvizsga, ahol nem változnak a követelmények

Ősszel több nyelvvizsgarendszer is a hazai és a nemzetközi elvárásokhoz igazította feladatait. Létezik azonban olyan nyelvvizsga…  Tovább »

Mikor jár többletpont az emelt szintű érettségiért? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Az Oktatási Hivatal nyilvánosságra hozta a közép- és emelt szintű németérettségivel kapcsolatos legfontosabb információkat és a mintafeladatokat.  Tovább »

Az Oktatási Hivatal már nyilvánosságra hozta a magyar, a töri, a matek, és több természettudományi érettségi tantárgy emelt szintű témaköreit...  Tovább »

Azokon a szakokon is jár többletpont az emelt szintű érettségiért, amelyekre senkit nem vesznek fel a nehezebb vizsga nélkül?  Tovább »

Már több tantárgy 2016-os érettségi tételei elérhetők az Oktatási Hivatal honlapján. Íme, az emelt szintű fizikaiérettségi szóbeli témakörei.  Tovább »

Több tantárgy emelt szintű szóbeli érettségi témaköreit nyilvánosságra hozta az Oktatási Hivatal - íme, a 2016-os tételek földrajzból.  Tovább »

Kötelező-e emelt szintű érettségit tennetek, ha magyar vagy biológia szakra jelentkeztek? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Nyilvánosságra hozta az Oktatási Hivatal a 2016-os emelt szintű biológiaérettségi szóbeli tételeit - íme, a lista.  Tovább »

Nyilvánosságra hozta az Oktatási Hivatal a 2016-os emelt szintű kémiaérettségi szóbeli tételeit - itt találjátok a listát.  Tovább »

A 2016-os felvételi is változásokat hoz: a jelentkezésért már nem 9 ezer forintot kell fizetni, nem mindenhova elég a középszintű érettségi és a...  Tovább »

A magyar- és a történelem- után az emelt szintű szóbeli matekérettségi tételeit is nyilvánosságra hozta az Oktatási Hivatal.  Tovább »

hirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Szeretnék az eduline.hu-tól kereskedelmi célú tájékoztatókat kapni.

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X