Milyen eredményt kell elérnetek az emelt szintű érettségin, ha többletpontot szeretnétek kapni a felvételin? Van más feltétel is?  Tovább »

A felsőfokú nyelvvizsgával vagy az emelt szintű érettségivel jártok jobban a felvételin? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Szükségetek van-e emelt szintű érettségire, ha szociológia, óvodapedagógus vagy általános orvosi szakra szeretnétek jelentkezni 2016-ban? Itt a lista.  Tovább »

Mindenki megkapja az 50 többletpontot az emelt szintű érettségiért? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Az összes szakon kötelező lesz az emelt szintű érettségi? Mi a helyzet a nyelvvizsgával? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

Azzal tisztában vagytok, maximum hány pontot lehet szerezni a felvételin - de mi a helyzet, ha ugyanabból a nyelvből van emelt érettségitek és...  Tovább »

Milyen érettségi eredményekből számolnak felvételi pontokat?  Tovább »

Már van érettségitek, de a felvételivel csak most próbálkoztok? Érdemes-e újra nekifutni az írásbeli és a szóbeli vizsgáknak?  Tovább »

Elfogadják-e emelt szintű érettségiként a nyelvvizsgát? Két jogcímen is kaphattok többletpontot a nyelvtudásért? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Akkor is kaphattok többletpontot az emelt szintű érettségiért, ha olyan tárgyból teszitek le, amely nem választható az adott szakon?  Tovább »

Az Oktatási Hivatal nyilvánosságra hozta a közép- és emelt szintű németérettségivel kapcsolatos legfontosabb információkat és a mintafeladatokat.  Tovább »

Azokon a szakokon is jár többletpont az emelt szintű érettségiért, amelyekre senkit nem vesznek fel a nehezebb vizsga nélkül?  Tovább »

Az Oktatási Hivatal már nyilvánosságra hozta a magyar, a töri, a matek, és több természettudományi érettségi tantárgy emelt szintű témaköreit...  Tovább »

Mikor kezdődnek a vizsgák? Milyen tárgyakból lehet emelt szinten érettségizni?  Tovább »

Már több tantárgy 2015-ös érettségi tételei elérhetők az Oktatási Hivatal honlapján. Íme, az emelt szintű fizikaiérettségi szóbeli témakörei.  Tovább »

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X