Hány pontot kaphattok, ha egy vagy két tárgyból emelt szintű érettségit tesztek, és jelentkeztek a februárban induló képzésekre?  Tovább »

Szerdán spanyolból vizsgáztak az érettségizők - íme, a közép-, illetve emelt szintű feladatsorok és a hivatalos megoldások.  Tovább »

"Meg kell vizsgálni, és szükség esetén rendeletileg is szabályozni kell, hogy 2020-tól mely szakokon szükséges emelt szintű érettségi vagy azzal...  Tovább »

Nyilvánosságra hozta az Oktatási Hivatal a hétfői németérettségi dokumentumait - íme, a közép- és emelt szintű feladatsorok, illetve hivatalos...  Tovább »

Milyen szakokon kötelező az emelt szintű érettségi, és meddig hitelesíthetitek az elektronikus jelentkezési lapot?  Tovább »

Pénteken tartották a közép- és emelt szintű informatikaérettségi gyakorlati vizsgáit - itt találjátok a hivatalos javítókulcsot.  Tovább »

Csütörtökön angol nyelvből vizsgáztak az ősszel érettségizők - íme, a közép- és emelt szintű feladatsorok, illetve megoldások.  Tovább »

Nyilvánosságra hozta a szerdai történelemérettségi feladatsorait és megoldását az Oktatási Hivatal.  Tovább »

Legalább 280 pont, emelt szintű érettségi, alkalmassági vizsga - sok mindenen múlhat a felvételi.  Tovább »

Csak néhány ponttal csúsztatok le az állami ösztöndíjas helyről, ezért most egy évet ki kell hagynotok az egyetem, főiskola előtt?  Tovább »

Milyen tantárgyakból jelentkezhettek emelt szintű érettségire? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Milyen szakokon lesz kötelező az emelt szintű érettségi 2015-ben? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Milyen segédeszközt lehet használni a szóbeli matekérettségin? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Csúszik a diplomamentő program indulása, Balog Zoltán marad az emberierőforrás-miniszter, a Pedagógusok Szakszervezete pedig tudni akarja, kik...  Tovább »

Milyen segédeszközöket használhatnak a szóbeli vizsgán azok a diákok, akik emelt szinten érettségiznek a különböző tárgyakból?  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X