Azzal tisztában vagytok, maximum hány pontot lehet szerezni a felvételin - de mi a helyzet, ha ugyanabból a nyelvből van emelt érettségitek és...  Tovább »

Milyen érettségi eredményekből számolnak felvételi pontokat?  Tovább »

Már van érettségitek, de a felvételivel csak most próbálkoztok? Érdemes-e újra nekifutni az írásbeli és a szóbeli vizsgáknak?  Tovább »

Elfogadják-e emelt szintű érettségiként a nyelvvizsgát? Két jogcímen is kaphattok többletpontot a nyelvtudásért? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

(x)

Gyűjts élményeket is az ötösök mellé!

Emlékezetessé akarod tenni hallgatói éveidet? Az iskolapadban megszerzett tudás mellett élményekre, igazi tapasztalatokra is vágysz?  Tovább »

Akkor is kaphattok többletpontot az emelt szintű érettségiért, ha olyan tárgyból teszitek le, amely nem választható az adott szakon?  Tovább »

Az Oktatási Hivatal nyilvánosságra hozta a közép- és emelt szintű németérettségivel kapcsolatos legfontosabb információkat és a mintafeladatokat.  Tovább »

Azokon a szakokon is jár többletpont az emelt szintű érettségiért, amelyekre senkit nem vesznek fel a nehezebb vizsga nélkül?  Tovább »

Az Oktatási Hivatal már nyilvánosságra hozta a magyar, a töri, a matek, és több természettudományi érettségi tantárgy emelt szintű témaköreit...  Tovább »

Mikor kezdődnek a vizsgák? Milyen tárgyakból lehet emelt szinten érettségizni?  Tovább »

Már több tantárgy 2015-ös érettségi tételei elérhetők az Oktatási Hivatal honlapján. Íme, az emelt szintű fizikaiérettségi szóbeli témakörei.  Tovább »

Nyilvánosságra hozta az Oktatási Hivatal a 2015-ös emelt szintű kémiaérettségi szóbeli tételeit - itt találjátok a listát.  Tovább »

Több tantárgy emelt szintű szóbeli érettségi témaköreit nyilvánosságra hozta az Oktatási Hivatal - íme, a 2015-ös tételek földrajzból.  Tovább »

Kötelező-e emelt szintű érettségit tennetek, ha magyar vagy biológia szakra jelentkeztek? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Nyilvánosságra hozta az Oktatási Hivatal a 2015-ös emelt szintű biológiaérettségi szóbeli tételeit - íme, a lista.  Tovább »

Nyilvánosságra hozta a közép- és emelt szintű angolérettségivel kapcsolatos legfontosabb információkat az Oktatási Hivatal.  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X