Hány pontot lehet szerezni a fizikaérettségi szóbeli vizsgájával? Milyen feladatok lesznek közép- és emelt szinten? Utánajártunk.  Tovább »

Hány pontot lehet szerezni a kémiaérettségi szóbeli vizsgáján? Milyen szempontok alapján történik a pontozás közép- és emelt szinten? Utánajártunk.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Milyen segédeszközöket lehet használni a biológiaérettségi szóbeli vizsgáján? Hogyan pontozzák a feleletet vagy éppen a projektmunkát? Utánajártunk.  Tovább »

Hamarosan kezdődnek a szóbeli érettségik, itt találjátok a magyarérettségi tételeit, ha a kormányhivatalok által szervezett középszintű szóbeli...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Közzétette a közép- és emelt szintű olaszérettségi javítókulcsát az Oktatási Hivatal.  Tovább »

Van jó néhány olyan szak, amelyen kötelező egy vagy két tárgyból emelt szintű vizsgát tenni, ezekből számolják ugyanis a felvételi pontokat.  Tovább »

Milyen részekből áll a szóbeli olaszérettségi? Itt találjátok a legfontosabb infókat.  Tovább »

Ilyen volt a mai olaszérettségi, most megnézhetitek, hogy milyen feladatokat kaptak a mai középszinten a vizsgázó diákok.  Tovább »

Most megnézhetitek, hogy milyen feladatokat kaptak a mai középszintű olaszérettségin a vizsgázó diákok.  Tovább »

Véget ért a mai olaszérettségi is, ezekkel a feladatokkal kellett a mai vizsgán megküzdeni a diákoknak. Ilyen volt a szövegértési feladatsor.  Tovább »

Milyen lesz a magyarérettségi szóbeli vizsgája? Hány pontot lehet szerezni és milyen szempontok alapján értékelnek közép- és emelt szinten?  Tovább »

Ma reggel az olaszérettségivel zárul az idei szezon. A diákok négy szöveget kaptak az írásbeli első, szövegértési feladatsorában.  Tovább »

Közzétette a közép- és az emelt szintű franciaérettségi feladatsorait és megoldásait az Oktatási Hivatal.  Tovább »

Középszinten 623-an, emelt szinten 390-en érettségiznek francia nyelvből ma délelőtt - közölte az Oktatási Hivatal.  Tovább »

Az emelt szintű fizikaérettségi feladatsorát és megoldásait is közzétette az Oktatási Hivatal.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X