Nyilvánosságra hozta az Oktatási Hivatal azoknak a tantárgyaknak a listáját, amelyekből 2018-ban emelt szintű érettségit lehet tenni.  Tovább »

Sokakat érintő, mégis kevésszer feltett kérdésekre kerestük a válaszokat.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Fontos, hogy ebben az esetben nem a felsőoktatási felvételi szakmai vizsga százalékos eredménye kerül beszámításra.  Tovább »

Hol találjátok a kormányhivatalok által szervezett középszintű szóbeli magyarérettségi témaköreit?  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Újabb vizsgák várnak a végzős középiskolásokra: június 8-án kezdődnek az emelt szintű szóbeli érettségik.  Tovább »

A szóbeli időszakra készülve összegyűjtöttük az emelt szintű szóbeli érettségi nyilvánosságra hozott tételeit, témaköreit.  Tovább »

Már tudjátok, ki hány pontot szerzett az emelt szintű írásbeli érettségin?  Tovább »

Máté, a mi már sokszor emlegetett véleményező diákunk az emelt matematika- és angolérettségi után ma egy emelt kémiával nézett szembe.  Tovább »

A közép- mellett az emelt szintű németérettségi feladatsorát és hivatalos megoldókulcsát is nyilvánosságra hozta az Oktatási Hivatal.  Tovább »

Ma is ítélnek az érettségizők.  Tovább »

A közép- mellett az emelt szintű angolérettségi feladatsorát és hivatalos megoldását is nyilvánosságra hozta az Oktatási Hivatal.  Tovább »

Szurop Mátéval, a Fazekas Mihály Gimnázium végzős diákjával beszélgettünk a mai emelt szintű matematikaérettségiről.  Tovább »

Milyen feladatokra mennyi időtök lesz az emelt szintű angol vizsgán? És mi kell a ketteshez?  Tovább »

Mire számítson az, aki bevállalta az emelt szintű matekérettségit?  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X