Az informatikavizsgákkal folytatódik a 2016-os őszi érettségi - középszinten 180, emelt szinten 240 percet kapnak az érettségizők a feladatok...  Tovább »

Több tantárgyból változik az érettségi 2017-től: cikksorozatunk első részében a közép- és emelt szintű magyarérettségit érintő módosításokat...  Tovább »

A közép- és emelt szintű magyarérettségivel folytatódik az őszik vizsgaszezon - a középszinten és az emelt szintet választóknak négy-négy órájuk van...  Tovább »

Mely szakokon tették felvételi feltétellé az emelt szintű érettségit - két tantárgyból?  Tovább »

Hány pont jár a 2017-es felvételin az emelt szintű érettségiért? Miért érdemes a nehezebb vizsgát választani?  Tovább »

Egyre több alap- és osztatlan szakon kötelező egy vagy két tantárgyból az emelt szintű érettségi - 2017-től azonban sokan felsőoktatási felvételi...  Tovább »

Bemutatták azt a szoftvert, amivel a diákok az első informatikai szakmai érettségin vizsgáznak 2017-ben.  Tovább »

Hány pont jár a 2017-es felvételin a nyelvvizsgáért?  Tovább »

Megfelelő nyelvtudást igazoló dokumentummal a megszerezgető 100 pluszpontból akár 40-et is be lehet zsebelni, ezért bőven megéri tanulni.  Tovább »

Már van érettségitek, de a felvételivel csak most próbálkoztok? Érdemes-e újra nekifutni az írásbeli és a szóbeli vizsgáknak?  Tovább »

Mikor jár többletpont az emelt szintű érettségiért? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Az Oktatási Hivatal nyilvánosságra hozta a közép- és emelt szintű németérettségivel kapcsolatos legfontosabb információkat és a mintafeladatokat.  Tovább »

Az Oktatási Hivatal már nyilvánosságra hozta a magyar, a töri, a matek, és több természettudományi érettségi tantárgy emelt szintű témaköreit...  Tovább »

hirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Szeretnék az eduline.hu-tól kereskedelmi célú tájékoztatókat kapni.

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X