Kevesebb mint négy hónap múlva kezdődik a 2017-es tavaszi érettségi szezon.  Tovább »

Február közepéig nemcsak az egyetemi-főiskolai képzést kell kiválasztanotok - lassan az érettségi vizsgákra is jelentkeznetek kell.  Tovább »

Milyen tantárgyakból tehettek emelt szintű érettségi 2017 májusában? Íme, a lista.  Tovább »

Több tucat szakra esélyetek sincs bekerülni, ha nem érettségiztek legalább egy tárgyból emelt szinten.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Jövőre felvételiztek egyetemre vagy főiskolára? Akkor jó néhány dologra figyelnetek kell.  Tovább »

Kaphatnak-e pluszpontot a nyelvvizsgáért azok a diákok a 2017-es felvételin, akik olyan szakot választanak, amelyekre csak két emelt szintű...  Tovább »

Milyen szakokra lehet bekerülni a 2017-es felvételin emelt szintű érettségi nélkül?  Tovább »

A jövő végzőseinek már digitális érettségit kell tenniük, az első szakgimisek kötelező emelt szintű szakmai érettségit tesznek, mégis nehezebb lehet...  Tovább »

Hogyan kaphatjátok meg az emelt szintű érettségiért járó 50-50 többletpontot az egyetemi-főiskolai felvételin, ha még a régi, 2005 előtti...  Tovább »

Hány alap- és osztatlan szakon lesz kötelező az emelt szintű érettségi a 2017-es felvételin? Itt találjátok a teljes listát.  Tovább »

Fontos változást vezettek be a felsőoktatási felvételin: sokan megspórolhatják az emelt szintű érettségit, helyette felsőoktatási felvételi szakmai...  Tovább »

Az informatikavizsgákkal folytatódik a 2016-os őszi érettségi - középszinten 180, emelt szinten 240 percet kapnak az érettségizők a feladatok...  Tovább »

Több tantárgyból változik az érettségi 2017-től: cikksorozatunk első részében a közép- és emelt szintű magyarérettségit érintő módosításokat...  Tovább »

A közép- és emelt szintű magyarérettségivel folytatódik az őszik vizsgaszezon - a középszinten és az emelt szintet választóknak négy-négy órájuk van...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X