Közigazgatási, rendészeti, katonai, sport-, társadalom- és természettudományi - ezeken a képzési területeken a legnehezebb állást találni a...  Tovább »

A kormányzat a jó fizetésre és könnyű elhelyezkedésre hivatkozva csökkentette az állami ösztöndíjas helyek számát a jogászképzésen - tényleg gyorsan...  Tovább »

Van, aki szerint semmit sem ér, mások szerint viszont a munkaerőpiacon is jól lehet használni a bölcsészkaron megszerzett tudást.  Tovább »

A YouthfulCities nevű szervezet tette közzé a 15-29 év közöttieket leginkább vonzó városok listáját.  Tovább »

(x)

Találd meg a hozzád illő szakot!

8 lépésben segítünk a személyiségednek megfelelő szak megtalálásában, a szakok megismerésében, a döntésben. Próbáld ki most!  Tovább »

Pesszimisták a szülők, ha gyerekeik elhelyezkedési esélyeiről van szó – derül ki a Jobline Pályaorientáció Kutatás eredményeiből.  Tovább »

Hány hónap alatt találnak állást a különböző szakokról kikerülő pályakezdők? Milyen fizetésre számíthatnak, és hányan próbálnak szerencsét külföldön?  Tovább »

Minden korábbinál többen végeznek a felsőoktatási intézményekben idén Kínában, a pályakezdőknek kínált állások száma...  Tovább »

Botrányok nélkül telt a 2013-as tavaszi érettségi második hete is: tíz különböző tantárgyból vizsgáztak a diákok.  Tovább »

Mennyit keresnek, és mennyi idő alatt találnak állást a friss diplomások? Hányan mennek külföldre?  Tovább »

Általános irodai adminisztrátor, ügyintéző, technikus, gépjármű- és motorkarbantartó, bányászati felügyelő – ezekben a munkakörökben a legnehezebb...  Tovább »

Mennyit keresnek a friss diplomások? Mennyi idő alatt találnak állást, és hányan mennek külföldre?  Tovább »

Mire számíthatnak a friss diplomás pályakezdők?  Tovább »

Gépészmérnök, gépkezelő, bolti eladó - ezekkel a végzettségekkel lehet a leggyorsabban állást találni 2013-ban.  Tovább »

Mennyi idő alatt találnak állást, és mekkora fizetésre számíthatnak a kezdő orvosok? Hányan mennek külföldre a friss diplomások közül?  Tovább »

Java-fejlesztő, értékesítő, minőségügyi menedzser, targoncavezető, CNC-forgácsoló: a Hír24 szerint ezekkel a...  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X