Íme az idei felvételi legnépszerűbb orvosi, jogi, informatikai, bölcsész, műszaki, gazdasági és természettudományi képzésének ponthatára.  Tovább »

Hány pontra volt szükség a 2018-as felvételin az orvosi, fogorvosi, gyógyszerész vagy éppen az ápolás-betegellátás szakhoz? Mutatjuk a ponthatárokat.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Egyik fotósunk kint járt a budapesti Pont Ott Parti helyszínén, néhány fotót osztunk meg most tőle. Így telnek a ponthatárhúzás előtti percek.  Tovább »

Már csak pár óra van hátra, és nyilvánosságra hozzák a 2018-as felvételi ponthatárokat.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Negyvenegy alap- és osztatlan szakon idén is előzetes ponthatárokat húztak - mutatjuk, melyek ezek a képzések.  Tovább »

Pontosan mire is kell gondolnotok, ha a „felvétel alapvető feltételei" meghatározással találkoztok? Most válaszolunk a kérdésre.  Tovább »

Negyvenegy szakon a 2018-as felvételin is előzetes ponthatárokat húztak, többre jeles érettségi, nyelvvizsga vagy emelt szintű érettségi nélkül...  Tovább »

Negyvenegy alap- és osztatlan szakon húztak előzetes, "központi" ponthatárt a 2018-as felvételin - de melyik képzésen kell a legtöbb pont az állami...  Tovább »

Negyvenegy szakon a 2018-as felvételin is előzetes ponthatárokat húztak, több szakra jeles érettségi, nyelvvizsga vagy emelt szintű érettségi nélkül...  Tovább »

Hamarosan kiderülnek a ponthatárok, ne feledjétek, több szakon csökkentek az előzetes ponthatárok - itt nézhetitek meg, a ti képzéseteket is...  Tovább »

Az írásbelik érettségiknek vége, hamarosan kezdődnek a szóbeli vizsgák, július végén pedig kihirdetik a felvételi ponthatárait.  Tovább »

Idén is előzetes ponthatárokat húztak negyvenegy alap- és osztatlan szakon. Itt találjátok az összes képzés ponthatárát.  Tovább »

Nyilvánosságra hozták a 2018-as egyetemi-főiskolai felvételi jelentkezési statisztikáit, ennyien jelentkeztek a legnépszerűbb bölcsész képzésekre.  Tovább »

Nagyon úgy fest, sem az előzetes ponthatárok, sem az állami ösztöndíjas helyekért folyó verseny nem veszi el a diákok kedvét a következő szakoktól.  Tovább »

Úgy tűnik, sem az előzetes ponthatárok, sem az állami ösztöndíjas helyekért folyó verseny nem veszi el a diákok kedvét a gazdálkodási és menedzsment...  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X