Mit jelent pontosan, hogy előzetes ponthatárokat húztak az egyetemen, és ez milyen szakokra vonatkozik? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

A 2018-as felsőoktatási felvételin is marad 280-as minimumponthatár.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Melyek voltak 2017 legnépszerűbb alap- és osztatlan képzései? Mutatjuk a listát.  Tovább »

December 22-én elindult a 2018-as felvételi, negyvenegy alap- és osztatlan szakon pedig ismét előzetes ponthatárokat húztak meg.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Több ezer felvételizőt érhetett kellemetlen meglepetés este nyolckor: több alap- és osztatlan szak előzetes ponthatárán változtattak, a végleges...  Tovább »

Jogi képzési területen tanulnátok tovább? Mutatjuk, milyen szakokon húztak előzetes ponthatárokat.  Tovább »

Több agrárképzésen az idén is előzetes ponthatárokat húztak - nézzük, melyek ezek az alap- és osztatlan szakok.  Tovább »

Milyen ponthatárokra számíthatnak azok a felvételizők, akik állami ösztöndíjasként szeretnének továbbtanulni valamelyik bölcsészettudományi szakon?  Tovább »

Több tucat szakon az idén is központi ponthatárokat húztak, de sok alap- és osztatlan képzésen marad a "régi" ponthúzási módszer.  Tovább »

Milyen alap- és osztatlan szakokon húztak központi ponthatárokat? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X