Csaknem hatszáz oktatási intézményt tart fenn a katolikus egyház Magyarországon - mondta Gyetván Gábor, az Esztergom-Budapesti Főegyházmegye...  Tovább »

Szerda délig eldönti a görögkatolikus hajdúdorogi főegyházmegye, visszalép-e azon szándékától, hogy átvegye a józsefvárosi Deák Diák Általános...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Két nyolcadik kerületi állami iskola fenntartását is átvenné egy-egy egyház, ám az érintett gyermekek szüleit aggasztja, hogy egyelőre nem sok...  Tovább »

Az állam egyre nagyobb teret ad át az oktatásban az egyházi intézményeknek, melyek főleg a szegényebb országrészekben vállalnak iskolafenntartási...  Tovább »

hirdetés

Az elmúlt hat évben majdnem a duplájára, 112 500-ról több mint 204 ezerre nőtt az egyházi iskolákban tanuló diákok száma - írja pénteki számában a...  Tovább »

Két éve több mint 150 áldozata volt egy iskola elleni terrorakciónak, azóta az állam ellenőrzi az egyház által működtetett Korán-iskolákat.  Tovább »

Sajólád iskoláját 2013-ban vette át a katolikus egyház, így az iskola nem került a Klik fenntartása alá.  Tovább »

Az előző ciklusban ötven százalékkal növekedett az egyházak által fenntartott iskolák száma - írta hétfői számában a Népszabadság egy, a kormány...  Tovább »

Több mint kétmilliárd forint állami és uniós támogatással 24 tantermes iskolát és óvodát épít a katolikus egyházmegye Szombathelyen - írja az MTI.  Tovább »

Az alkalmazottak és a szülők szavazata alapján a következő tanévtől a Baptista Szeretetszolgálat működtetheti a váci...  Tovább »

A kormány az egyházi iskolarendszer számára továbbra is biztosítani kívánja az állami fenntartású intézményekkel...  Tovább »

Bár Hajdúsámson önkormányzata átadta a település egyetlen általános iskolájának fenntartási jogát a Hit...  Tovább »

Összesen huszonegy iskola fenntartói jogát veszi át valamelyik egyház idén szeptembertől - írja a Világgazdaság.  Tovább »

Ingyen levágják a diákok haját augusztusban a Missouri állambeli jezsuita Rockhurst High Schoolban.  Tovább »

Még az idén kifizeti az állam az egyházaknak a közoktatási kiegészítő normatíva korábbi elmaradását pótló kétmilliárd...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X