Sajólád iskoláját 2013-ban vette át a katolikus egyház, így az iskola nem került a Klik fenntartása alá.  Tovább »

Az előző ciklusban ötven százalékkal növekedett az egyházak által fenntartott iskolák száma - írta hétfői számában a Népszabadság egy, a kormány...  Tovább »

Több mint kétmilliárd forint állami és uniós támogatással 24 tantermes iskolát és óvodát épít a katolikus egyházmegye Szombathelyen - írja az MTI.  Tovább »

Az alkalmazottak és a szülők szavazata alapján a következő tanévtől a Baptista Szeretetszolgálat működtetheti a váci...  Tovább »

(x)

Sprechen Sie Deutsch?

A budapesti Osztrák Intézet intenzív nyári német nyelvtanfolyamokat indít, amelyek az ÖSD német nyelvvizsgára is felkészítenek.  Tovább »

A kormány az egyházi iskolarendszer számára továbbra is biztosítani kívánja az állami fenntartású intézményekkel...  Tovább »

Bár Hajdúsámson önkormányzata átadta a település egyetlen általános iskolájának fenntartási jogát a Hit...  Tovább »

Összesen huszonegy iskola fenntartói jogát veszi át valamelyik egyház idén szeptembertől - írja a Világgazdaság.  Tovább »

Ingyen levágják a diákok haját augusztusban a Missouri állambeli jezsuita Rockhurst High Schoolban.  Tovább »

Még az idén kifizeti az állam az egyházaknak a közoktatási kiegészítő normatíva korábbi elmaradását pótló kétmilliárd...  Tovább »

Száműzné a hitoktatást az iskolákból, és ellenzi az egyházak költségvetési finanszírozását is, ezért a Horvátország és...  Tovább »

A felülvizsgálati eljárás befejezéséig a Kúria felfüggesztette a Veszprémi Törvényszéknek, az ajkai iskolaátadás...  Tovább »

Javarészt az intézményátadások miatt jelentősen nő az egyházi iskolákba, óvodákba járók száma a szeptembertől induló...  Tovább »

Az alapítványi és magániskolákban dolgozó pedagógusok bérét is a központi költségvetésből fizeti 2013.  Tovább »

Mégsem lesz egyházi iskola Nádudvaron - számolt be a Kossuth Rádió.  Tovább »

Sportiskolákat hozna létre több kistelepülési önkormányzat, ez lehet ugyanis egy újabb mentőötlet ahhoz, hogy a jövő...  Tovább »

hirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Szeretnék az eduline.hu-tól kereskedelmi célú tájékoztatókat kapni.

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X