Két általános iskola fenntartását vette át szeptember elsejétől az evangélikus és a református egyház Tolna megyében, az önkormányzatok Bonyhádon és...  Tovább »

Csaknem hatszáz oktatási intézményt tart fenn a katolikus egyház Magyarországon - mondta Gyetván Gábor, az Esztergom-Budapesti Főegyházmegye...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Két egyház három elutasítást is kapott a közelmúltban, miután jelezték szándékukat, hogy bizonyos iskolák fenntartói jogát átvennék.  Tovább »

Több budapesti iskolát is megkörnyékeztek egyházak az utóbbi időben.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nem csak a Deák Diákot nézte ki magának a Hajdúdorogi főegyházmegye.  Tovább »

A szülők sem támogatták volna az átvételt, marad állami kézben a Deák Diák.  Tovább »

A katolikus iskolák javára gyűjtenek ma országszerte az egyház templomaiban.  Tovább »

Ötven év sötét titka borzolja a kedélyeket.  Tovább »

A mai magyar állam meggyőződése, hogy az oktatás legfontosabb szereplői az egyházi fenntartású intézmények - jelentette ki a Miniszterelnökséget...  Tovább »

Hamarosan megkezdődik és jövő szeptemberig be is fejeződik Veresegyház első gimnáziumának építése, a kivitelezés költségeit fele-fele arányban az...  Tovább »

Az egyházak nem jártak olyan jól.  Tovább »

Református roma szakkollégium indul szeptembertől Budapesten; az intézmény már várja a hátrányos helyzetű tanulók jelentkezését.  Tovább »

Nem tudja fenntartani az egyház a mezőcsáti gimit, ezért arra kérik az államot, vegyék át az iskola fenntartását.  Tovább »

A PDSZ szerint demokratikus alapjogot sért egy felirat, ami a pécsi katolikus egyházmegye által fenntartott egyik iskolában tűnt fel.  Tovább »

Osztályok és tagozatok szűntek meg az utóbbi években, ennek vetne véget a vezetőség a fenntartó cseréjével.  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X