Szabadegyetemet és tüntetést szervez február 11-re a pécsi Hallgatói Hálózat és Középiskolai Hálózat.  Tovább »

Megkezdődött az egyetemisták és a középiskolások közös fóruma a Pécsi Tudományegyetem bölcsészkarának aulájában - itt nézhetitek élőben, mi történik.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A fiatalok új kihívást jelentenek Orbán Viktornak - írta keddi számában a La Repubblica, amelynek cikkírója...  Tovább »

Az Emberi Erőforrások Minisztériumánál szervezett demonstráció után a Nagykörúton a Magyar Rádió épületéhez vonultak a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Délután öt órakor kezdődött a Humán Platform demonstrációja az oktatási államtitkárság épülete előtt - folyamatosan...  Tovább »

Több százan tiltakoztak kilenc óráig a szegedi Tömörkény Gimnázium előtt - írja a delmagyar.hu.  Tovább »

Körülbelül száz középiskolás tiltakozik a Nemzeti Múzeumnál a keretszámvágás és a kormány felsőoktatási intézkedései...  Tovább »

Három egyetemvárosban tartanak tiltakozásokat a jövő héten a kormány felsőoktatási intézkedései ellen: Pécsen hallgatók és középiskolások együtt...  Tovább »

Közös gimnazista bázis létrehozásáról kezdtek tárgyalni a budapesti Szent-Györgyi Albert Általános Iskola és...  Tovább »

Középiskolások demonstráltak a felsőoktatást érintő kormányzati intézkedések ellen csütörtökön Pécsen.  Tovább »

Az egyetemisták hétfői és szerdai demonstrációja után a középiskolások is tiltakozni kezdtek a keretszámok drasztikus csökkentése ellen -...  Tovább »

A hallgatói létszám várható csökkenéséről is szó volt a Dunaújváros Főiskola (DF) diákjainak csütörtöki tiltakozó...  Tovább »

December 17-én is demonstrálnak a pécsi egyetemisták - jelentette be Zag Gábor, a Pécsi Tudományegyetem hallgatói...  Tovább »

A Hallgatói Hálózat és az Oktatói Hálózat is ott lesz a budapesti gimnazisták csütörtök délutáni demonstrációján -...  Tovább »

Minőség- és szegényellenesnek tartja a kormány felsőoktatási koncepcióját Hiller István volt oktatási miniszter, aki...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X