Emberölés miatt vádat emeltek a texasi műegyetemen lövöldöző diák, Hollis A.  Tovább »

Agyonlőttek egy rendőrt helyi idő szerint hétfőn a texasi műszaki egyetemen, az intézmény lubbocki kampuszát pedig egy időre lezárták.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Az egykori hallgató kártérítésre is számíthat, hiába volt bizonyítható, hogy gyilkosságra készült.  Tovább »

Merénylet történt az ohiói Columbus állami egyetemén hétfőn, a hatóságok szerint legkevesebb tíz diák megsebesült.  Tovább »

hirdetés

A texasi Austin városának egyeteménél 14-en haltak meg, mikor Charles Whitman puskájával tüzet nyitott a diákokra az épület híres tornyából.  Tovább »

Lövöldözés volt pénteken egy arizonai egyetemen, az egyesült államokbeli Flagstaff városban.  Tovább »

Tizenhárom diákot ölt meg és legkevesebb húszat megsebesített az a fegyveres, aki csütörtökön nyitott tüzet az oregoni Umpqua Városi Főiskolán.  Tovább »

Három diák sebesült meg szerda éjszaka egy lövöldözésben, a Floridai Állami Egyetem tallahassee-i campusának könyvtárában.  Tovább »

Árverésre bocsátanak az Egyesült Államokban egy vadászfegyvert, amellyel 16 embert agyonlőtt, további több tucatot pedig megsebesített egy lövöldöző...  Tovább »

130 fontért, vagyis 52 ezer forintért árult az Urban Outfitters egy művérrel befecskendezett pulóvert, amelyen a Kent State University logója...  Tovább »

Lövöldözésben egy ember meghalt, további három megsebesült az egyesült államokbeli Seattle egyik egyetemén csütörtökön.  Tovább »

Két ember meghalt és egy megsebesült egy észak-carolinai egyetemnél történt lövöldözésben helyi idő szerint szerda...  Tovább »

A rendőrség pénteken helyi idő szerint valamivel este 9 óra előtt letartóztatta a bostoni robbantás életben maradt...  Tovább »

Egy férfi több lövéssel lelőtt egy rendőrt csütörtök este az Egyesült Államokban, a világ legrangosabb egyetemei...  Tovább »

Lövöldözés tört ki hétfőn az amerikai Texas A&M Universityn, az első jelentések szerint többeket meglőttek, köztük...  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X