Összesen 369 diákot vettek fel az Eötvös Loránd Tudományegyetemre a pótfelvételin az augusztus 24-én nyilvánosságra hozott ponthatárok alapján.  Tovább »

Idén 700-nál is több frissen felvett hallgató, illetve csaknem 200 szervező vesz részt a Semmelweis Egyetem hatnapos gólyatáborában.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Esetleg nincs annyi pontotok, hogy bekerüljetek valamelyik alap- vagy osztatlan szakra, de pótfelvételiznétek?  Tovább »

Nagyon sok gólya kezdi meg idén is a tanulmányait valamilyen felsőoktatási intézményben.  Tovább »

hirdetés

Negyvenegy alap- és osztatlan szakon idén is előzetes ponthatárokat húztak - mutatjuk, melyek ezek a képzések.  Tovább »

Elfelejtettétek azt a jelszót, amellyel beléphettek az e-felvételi felületére? Mutatjuk, mit kell tenni.  Tovább »

Hamarosan kiderülnek az idei év felvételi ponthatárai is, azonban egy fontos kérdést még fel kell tenni: mitől függ, alacsony vagy magas lesz-e a...  Tovább »

Hamarosan kiderülnek a ponthatárok, ne feledjétek, több szakon csökkentek az előzetes ponthatárok - itt nézhetitek meg, a ti képzéseteket is...  Tovább »

Hamarosan mindenkinek véget ér az érettségi, most már nagyjából mindenki tisztában van az összes jeggyel.  Tovább »

Már csak pár hét, és kiderül, ki melyik egyetemre vagy főiskolára jutott be.  Tovább »

Két hónap múlva kiderülnek a felvételi ponthatárok, addig még sok minden változhat: de mikor érdemes a megjelölt szakok sorrendjén változtatni?  Tovább »

Pluszpontokra számíthatnak az egyetemi-főiskolai felvételin a gyesen, gyeden, cseden lévő kismamák.  Tovább »

Meddig pótolhatják a dokumentumokat az idén egyetemre-főiskolára felvételizők?  Tovább »

Idén felvételiztek egyetemre-főiskolára, de elfelejtettétek azt a jelszót, amellyel beléphettek az e-felvételi felületére? Mutatjuk, mit kell tenni.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X