Összesen hány államilag finanszírozott félévig tanulhattok az egyetemen, főiskolán? Vannak kivételek? Itt a válasz.  Tovább »

Összesen 369 diákot vettek fel az Eötvös Loránd Tudományegyetemre a pótfelvételin az augusztus 24-én nyilvánosságra hozott ponthatárok alapján.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Idén 700-nál is több frissen felvett hallgató, illetve csaknem 200 szervező vesz részt a Semmelweis Egyetem hatnapos gólyatáborában.  Tovább »

Pontosan mikor tudják meg a pótfelvételizők, bekerültek-e a kiválasztott egyetemre vagy főiskolára?  Tovább »

hirdetés

Börtönbüntetésre ítéltek hat embert Pekingben egy egyetemi felvételi vizsgán történt csalásban játszott szerepük miatt - jelentette a kínai állami...  Tovább »

Esetleg nincs annyi pontotok, hogy bekerüljetek valamelyik alap- vagy osztatlan szakra, de pótfelvételiznétek?  Tovább »

Nagyon sok gólya kezdi meg idén is a tanulmányait valamilyen felsőoktatási intézményben.  Tovább »

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem a legnépszerűbb felsőoktatási intézmény a 2018-as felvételin, összesen 9744 új hallgató kezdheti meg tanulmányait...  Tovább »

Már csak pár óra van hátra, és nyilvánosságra hozzák a 2018-as felvételi ponthatárokat.  Tovább »

Ma este 8 órakor hozzák nyilvánosságra az idei felsőoktatási felvételi ponthatárokat - az Eduline-on minden fontos infót megtaláltok!  Tovább »

Milyen szerepet játszik a 2018-as felvételi ponthatárainak meghúzásakor az a szaksorrend, amit meghatároztatok a jelentkezéskor?  Tovább »

Melyek a legnépszerűbb alapszakok, egyetemek és főiskolák, illetve karok a 2018-as felvételin? Itt találjátok a listákat.  Tovább »

Mennyi volt a legmagasabb ponthatár tavaly? És ezt melyik egyetem melyik szakára hirdették meg?  Tovább »

Negyvenegy alap- és osztatlan szakon idén is előzetes ponthatárokat húztak - mutatjuk, melyek ezek a képzések.  Tovább »

Szerdán este 8 órakor hozzák nyilvánosságra az idei felsőoktatási felvételi ponthatárokat: idén közel 108 ezren jelentkeztek egyetemekre, főiskolákra.  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X