Mesterképzésre jelentkeztetek a keresztféléves felvételin?  Tovább »

Hány pontot ér egy közép- vagy egy felsőfokú nyelvvizsga a 2019-es felsőoktatási felvételin?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Egy felsőoktatási szakképzés ilyenkor jó választás lehet, ha esetleg nincs annyi pontotok, hogy bekerüljetek valamelyik alap- vagy osztatlan szakra...  Tovább »

Csaknem száz, korábban becsapott felvételiző kezdheti meg tanulmányait jövőre a tokiói orvostudományi egyetemen, amelyről idén nyáron kiderült, hogy...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Versenyeztetek és beszámíttatnátok? Hány pont jár a 2018-as felvételin az Országos Középiskolai Tanulmányi Verseny (OKTV) döntőseinek?  Tovább »

Meddig pótolhatják a dokumentumokat a keresztféléves felvételin egyetemre-főiskolára felvételizők?  Tovább »

Még van egy kis időtök a keresztféléves felvételi jelentkezési határidejéig - az elektronikus jelentkezési lapot nem nehéz kitölteni, de néhány...  Tovább »

Összesen hány államilag finanszírozott félévig tanulhattok az egyetemen, főiskolán? Vannak kivételek? Itt a válasz.  Tovább »

Összesen 369 diákot vettek fel az Eötvös Loránd Tudományegyetemre a pótfelvételin az augusztus 24-én nyilvánosságra hozott ponthatárok alapján.  Tovább »

Idén 700-nál is több frissen felvett hallgató, illetve csaknem 200 szervező vesz részt a Semmelweis Egyetem hatnapos gólyatáborában.  Tovább »

Pontosan mikor tudják meg a pótfelvételizők, bekerültek-e a kiválasztott egyetemre vagy főiskolára?  Tovább »

Börtönbüntetésre ítéltek hat embert Pekingben egy egyetemi felvételi vizsgán történt csalásban játszott szerepük miatt - jelentette a kínai állami...  Tovább »

Esetleg nincs annyi pontotok, hogy bekerüljetek valamelyik alap- vagy osztatlan szakra, de pótfelvételiznétek?  Tovább »

Nagyon sok gólya kezdi meg idén is a tanulmányait valamilyen felsőoktatási intézményben.  Tovább »

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem a legnépszerűbb felsőoktatási intézmény a 2018-as felvételin, összesen 9744 új hallgató kezdheti meg tanulmányait...  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X