Lássuk, mi a teendő a jelentkezés leadása után. Ugyanis nem ér véget minden, miután leadtátok a jelentkezéseteket. Itt a lista a teendőkről.  Tovább »

Mit jelent pontosan, hogy előzetes ponthatárokat húztak az egyetemen, és ez milyen szakokra vonatkozik? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ne feledjétek, a szakok kiválasztásával és a jelentkezés leadásával még nem ér véget az egyetemi felvételi.  Tovább »

A 2018-as felsőoktatási felvételin is marad 280-as minimumponthatár.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiválasztottátok azokat a szakokat, ahová jelentkezni szeretnétek a 2018-as felvételin?  Tovább »

Melyek voltak 2017 legnépszerűbb alap- és osztatlan képzései? Mutatjuk a listát.  Tovább »

Az alap- és osztatlan képzésekre 280 pont alatt nem lehet bekerülni. De mit tehettek, ha nincs ennyi pontotok?  Tovább »

Kiktől kaphattok segítséget, ha technikai problémátok van az e-felvételi rendszerével?  Tovább »

Mi a teendő, ha elkeveredik az érettségi bizonyítvány? Kihez kell fordulni, és hogyan lehet pótolni? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Milyenek a pontszámítási szabályok a mesterszakos felvételin? Milyen szempontok alapján rangsorolják a jelentkezőket?  Tovább »

Hány többletpontot érnek a 2018-as felsőoktatási felvételin a versenyeredmények? Pontszámítási szabályokról szóló cikksorozatunk legújabb része.  Tovább »

Ha elkezdenétek a felkészülést az idei érettségire, akkor ezt az oldalt nézzétek meg.  Tovább »

Idén felvételiztek egyetemre vagy főiskolára? Nem fogtok unatkozni a következő hetekben - szakválasztás, jelentkezés, érettségi vár rátok.  Tovább »

Hány pontot kaptok a 2018-as felvételin, ha két emelt szintű érettségitek és egy nyelvvizsgátok van? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Egyetemre, főiskolára felvételiznétek, de még nem találtátok meg a tökéletes szakot?  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X