Jövőre jelentkeztek egyetemre vagy főiskolára, ezért már most szeretnétek tisztában lenni a legfontosabb felsőoktatási fogalmakkal?  Tovább »

A többeltpontok kiszámolása a felvételik egyik legfontosabb része, ezért most megnéztük, hogy például hátrányos helyzetű jelentkezők hány pontot...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A többeltpontok kiszámolása a felvételik egyik legfontosabb része, ezért most megnéztük, hogy például a tanulmányi, és művészeti versenyeken...  Tovább »

A többeltpontok kiszámolása a felvételik egyik legfontosabb része, ezért most megnéztük, hogy például a felsőoktatási szakképzésben szerzett oklevél...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kapnak-e többletpontot azok a felvételizők, akiknek a szülei alacsony iskolai végzettségűek? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Hány pontot szerezhettek a felsőoktatási felvételin, ha ugyanabból az idegen nyelvből emelt szintű érettségit és nyelvvizsgát is tesztek?  Tovább »

Hamarosan lezárul a jelentkezés néhány külföldi egyetemen. Magyarországról is egyre többen választanak a külföldi továbbtanulási lehetőségek közül.  Tovább »

Milyenek lesznek a minimumponthatárok a 2018-as felsőoktatási felvételin?  Tovább »

Nem változnak a felsőoktatási felvételi pontszámítási szabályai 2018-ban - legalábbis ez derül ki a felvételi rendeletből.  Tovább »

2020-tól szigorúbbak lesznek a felvételi feltételei - derül ki a felsőoktatási felvételi szabályairól szóló rendeletből.  Tovább »

2020-tól csak az felvételizhet egyetemre vagy főiskolára, akinek legalább középfokú nyelvtudása van.  Tovább »

Mikor tudják meg a pótfelvételizők, bekerültek-e a kiválasztott egyetemre vagy főiskolára?  Tovább »

Kiderültek a ponthatárok és sokan sms-t is kaptatok, de felmerülhet a kérdés, hogy a hivatalos értesítés mikor érkezik. Itt van a pontos dátum:  Tovább »

A ponthatárok kihirdetése után elkezdődik a pótfelvételi eljárás is.  Tovább »

Magabiztosak az eduline idén felvételiző olvasói, többségük arra számít, hogy a jelentkezési lap első helyén megjelölt szakra kerülnek be.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X