Nem változnak a felsőoktatási felvételi pontszámítási szabályai 2018-ban - legalábbis ez derül ki a felvételi rendeletből.  Tovább »

2020-tól szigorúbbak lesznek a felvételi feltételei - derül ki a felsőoktatási felvételi szabályairól szóló rendeletből.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

2020-tól csak az felvételizhet egyetemre vagy főiskolára, akinek legalább középfokú nyelvtudása van.  Tovább »

Mikor tudják meg a pótfelvételizők, bekerültek-e a kiválasztott egyetemre vagy főiskolára?  Tovább »

hirdetés

Kiderültek a ponthatárok és sokan sms-t is kaptatok, de felmerülhet a kérdés, hogy a hivatalos értesítés mikor érkezik. Itt van a pontos dátum:  Tovább »

A ponthatárok kihirdetése után elkezdődik a pótfelvételi eljárás is.  Tovább »

Magabiztosak az eduline idén felvételiző olvasói, többségük arra számít, hogy a jelentkezési lap első helyén megjelölt szakra kerülnek be.  Tovább »

Még jó pár óra van hátra a felvételi ponthatárok kihirdetéséig, de már most úgy érzitek, nem bírtok tovább várni?  Tovább »

Ma este jönnek a 2017-es felvételi ponthatárai: egyetlen szám dönt arról, elkezdhetitek-e a tanulmányaitokat szeptemberben a kiválasztott egyetemen...  Tovább »

Újabb helyszín derült ki a pontváró bulik sorából. 2017-ben először, Salgótarjánban is lesznek programok.  Tovább »

Ti is a szerda estét várjátok, amikor végre kiderül, melyik egyetemre vagy főiskolára kerültetek be?  Tovább »

Megvan, hány éves a 2017-es felvételi legidősebb és legfiatalabb jelentkezője. Meglepő adatok következnek.  Tovább »

A legfrissebb adatok szerint ezek a legnépszerűbb alapképzések az idén felvételizők körében.  Tovább »

Közzétette a Felvi a 2017-es felvételi jelentkezőiről szóló elemzését, amelyből többek között az is kiderül: a legtöbben a közép-magyarországi...  Tovább »

A felsőoktatási felvételi során alapképzésben, illetve osztatlan mesterképzésben általában nincsenek felvételi vizsgák, a felvételi pontokat a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X