Zajlanak a tárgyalások az ösztöndíj-rendszer átalakításáról, az oktatási államtitkárság szeretne erre a kérdésre még az év végéig pontot tenni -...  Tovább »

A Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája (HÖOK) szerint kiemelt és azonnali megoldást igénylő probléma az ösztöndíjak kérdése.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Jó hír azoknak, akik támogatást szeretnének az egyetemi tanulmányaik idejére: idén ősszel is lehet pályázni a felsőoktatási támogatások egyik...  Tovább »

Szeptember 22-ig lehet pályázni a "magyar sportcsillagok" ösztöndíjra, a nyertes egyetemisták, főiskolások akár havi 240 ezer forintot is kaphatnak.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Milyen ösztöndíjakra és támogatásokra pályázhattok elsőéves egyetemistaként? Cikksorozatunkban bemutatjuk a legfontosabb ösztöndíjakat. 5.  Tovább »

Milyen ösztöndíjakra és támogatásokra pályázhattok elsőéves egyetemistaként? Cikksorozatunkban bemutatjuk a legfontosabb ösztöndíjakat. 4.  Tovább »

Milyen ösztöndíjakra és támogatásokra pályázhattok elsőéves egyetemistaként? Cikksorozatunkban bemutatjuk a legfontosabb ösztöndíjakat. 3.  Tovább »

Nagy a felháborodás az alacsony ösztöndíjak miatt, a hallgatók valóban cinikusan vagy csalódottan állnak a kérdéshez.  Tovább »

Ezeket a támogatásokat pályázhatod meg, még akkor is önköltséges képzésben tanulsz.  Tovább »

A műszaki és természettudományokban továbbra is alulreprezentált a nők száma, ezért a jobb arányok kialakításáért és a nők érvényesüléséért új...  Tovább »

Milyen ösztöndíjakra pályázhattok a következő napokban-hetekben? Mutatunk hármat.  Tovább »

Több ösztöndíjra és támogatásra pályázhatnak a következő hetekben az egyetemisták és főiskolások - ezeket nem szabad elfelejteni.  Tovább »

Kiírták a 2016-os Bursa Hungarica-ösztöndíjprogramot: hátrányos helyzetű hallgatók kaphatnak egy éven keresztül havi 10 ezer forintos támogatást.  Tovább »

Ha az egyetemen vagy főiskolán szoctámra - rendszeres szociális ösztöndíjra - pályáztok, akár havi 23 800 forintot is kaphattok.  Tovább »

Az egyik diák a nyugdíjas nagyapjához jelentkezett át, hogy megkapja a rendszeres szociális ösztöndíjat, mások a vonatjegyekkel trükköznek.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X