Lehet, hogy még nem is tudjátok, de ez lesz az életetek egyik legjobb három (négy, öt hat...) éve.  Tovább »

Az egyetemi élet nem a legolcsóbb mulatság sem a diákoknak, sem a családoknak, ezért érdemes néha egy kicsit spórolni.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Az egyetemen sokan szereznek olyan tapasztalatokat, amelyekről még hosszú idő elteltével is gyomorgörccsel mesélnek.  Tovább »

Sokan még nem is tudják, mi vár rájuk végzősként, azonban akik már megszerezték a diplomát, pontosan emlékeznek az utolsó évre.  Tovább »

hirdetés

Sokaknak most kezdődött el élete egyik legújabb szakasza azzal, hogy egyetemre került és új városba költözött.  Tovább »

Az első egyetemi év első féléve fontos: megtanuljátok, hogyan lehet átvészelni a vizsgaidőszakot, mi kell a sikeres szorgalmi időszakhoz.  Tovább »

Sokan szeptemberben kezditek meg az egyetemet, és még nem is tudjátok, hogy milyen sok jó dolog vár majd rátok.  Tovább »

Gondolkoztatok már azon, hogy szeptemberben az egyetemen milyen feladatok várnak majd rátok?  Tovább »

Sokan most fogtok majd elköltözni a családi tűzfészek mellől, lássuk a ti elképzeléseitek is ilyenek az egyedül élésről.  Tovább »

Sokan most kezditek majd életetek első egyetemi szemeszterét, mi pedig egy vicces összeállítással szeretnénk megmutatni, hogy milyen egyetemi...  Tovább »

Nemsokára kezdődik az egyetem, és vele együtt a bulik is, megmutatjuk, hogy milyen karakterek szoktak megfordulni az egyetemi bulikban.  Tovább »

Sokan elgondolkozhattatok már azon, hogy mi lesz a diploma után, sokan már tudhatjátok is, hogy ha megkapjátok az első munkátokat, rájöttök: soha...  Tovább »

Már bőven elkezdődött a kollégiumi jelentkezés, nemsokára be is költözhettek az új szobátokba, ha felvettek titeket.  Tovább »

Nem sokára ismét szeptember, vannak akik most mennek az egyetemre, de vannak akik már benne vannak a sűrűjében, vagy már el is végezték.  Tovább »

Nagyon sok gólya kezdi meg idén is a tanulmányait valamilyen felsőoktatási intézményben.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X