Minden egyetemista ismeri a vizsgaidőszak utáni fogadkozást, ami úgy kezdődik, hogy a következő félévben majd...  Tovább »

Hamarosan vége a vizsgaidőszaknak, és sokan vannak, akiknek ez volt az első vizsgázással töltött közel 2 hónapja.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Nem, tényleg nem adtak fel házit, sajnálom, anya, nem láttam, hogy hívtál, a telefonom lemerült és társaik.  Tovább »

Már nincs sok hátra a vizsgaidőszakból, de vannak köztünk olyan hősök, akik még mindig megállás nélkül magolnak.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nemsokára vége a 2017/2018-as téli vizsgaidőszaknak. Összegyűjtöttünk pár egyetemi arcot, akik biztosan meg fognak jelenni a vizsgatemető bulikon is.  Tovább »

Sokan sokféleképpen vélekednek az egyetemről, de egy valami biztos: sokat tanulhattok az ott töltött évek alatt. És most nem a tananyagra gondolunk.  Tovább »

Összegyűjtöttük az egyetemek klasszikus alakjait, akik minden egyes szakon jelen vannak. Íme, a lista.  Tovább »

Aki egyetemre jár vagy járt, pontosan ismeri ezeket a tanártípusokat.  Tovább »

Íme tíz dolog, ami az egyetem, főiskola után megváltozik. Számlák, főzés és a felelősség, mi kell még? Ez megkérdőjelezhetetlenül a felnőttkor.  Tovább »

A szünet után folytatódik a téli vizsgaidőszak, sokan csak most kezdenek bele igazán a tanulásba.  Tovább »

Nem, nem az anatómiára, a római jogra vagy az irodalomtörténetre gondolunk.  Tovább »

Szinte minden megváltozik, amikor befejezitek az iskolát, és elkezdtek dolgozni vagy beiratkoztok az egyetemre.  Tovább »

Sok olyan élethelyzet van, amit csak az egyetemisták ismernek igazán.  Tovább »

Elkezdődött a vizsgaidőszak, de nem kell stresszelni, inkább töltsetek le pár hasznos appot, amelyek könnyebbé tehetik a következő heteket  Tovább »

Sajnálatos tény, de ki kell jelenteni: eljött a téli vizsgaidőszak.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X