Állatsimogatót alakított ki egy ausztrál egyetem, hogy így segítsen a diákoknak megbirkózni az év végi vizsgaidőszak okozta stresszel.  Tovább »

Még az sem kizárt, hogy ezek a dolgok nagyon fognak hiányozni a felnőtt életből, sőt...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Van pár olyan kérdés, ami a legtöbb egyetemista fejében megfordul, amikor közel a diplomához vagy a diploma után belekezd a felnőtt életbe.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Tegye a szívére a kezét mindenki: ugye, hogy ti is mondtátok már ezeket? Nem véletlenül, hiszen ez együttjár a gyerekkorral és az iskolával.  Tovább »

Hamarosan itt az első őszi zh hét, majd a téli vizsgaidőszak.  Tovább »

Sok dolog van, amit biztosan mindenki emlegetni fog az egyetem után is, de vajon mennyire maradnak meg az ébren töltött esték, amikor esszéket...  Tovább »

Sokan mondják, hogy az egyetemi évek a legemlékezetesebbek.  Tovább »

Van, aki Ilyenkor ér a szakácstudománya csúcsára a különböző tésztákkal és szendvicsekkel, és van, aki a gyorséttermek törzsvendége lesz az egyetemi...  Tovább »

Milyen az első vizsgaidőszak az egyetemen, főiskolán? Mindenki átesik rajta, és biztosan elraktározza a tapasztalatokat.  Tovább »

Amikor 25 ezer forinttól még mindenki gazdagnak érezte magát, az volt a legmenőbb az osztályban, akinek volt világítós cipője, vagy a kék...  Tovább »

Habár mi is tudjuk, hogy még csak most kezdődött a szorgalmi időszak, vannak, akik már tudják, hogy mi vár majd rájuk, ha eljön a vizsgaidőszak.  Tovább »

Hamarosan minden egyetemista belekóstolhat az igazi egyetemi bulizásokba, és előbb utóbb arra is rájön, hogy milyen tipikus bulizók vannak az ilyen...  Tovább »

Hatalmas különbség lehet a középiskola és az egyetem között.  Tovább »

Az egyetem alatt az ember kísérletezőkedvében nagyon sok megválaszolatlan kérdésre keresi a választ, természetesen saját tapasztalatok által.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X