Összegyűjtöttünk pár olyan tanulságos dolgot, amivel mindenki találkozik a középiskolai évek alatt. Ezeket tanulja meg minden diák a középiskolában.  Tovább »

Minden egyetemista ismeri a vizsgaidőszak utáni fogadkozást, ami úgy kezdődik, hogy a következő félévben majd...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Hamarosan vége a vizsgaidőszaknak, és sokan vannak, akiknek ez volt az első vizsgázással töltött közel 2 hónapja.  Tovább »

Nem, tényleg nem adtak fel házit, sajnálom, anya, nem láttam, hogy hívtál, a telefonom lemerült és társaik.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Már nincs sok hátra a vizsgaidőszakból, de vannak köztünk olyan hősök, akik még mindig megállás nélkül magolnak.  Tovább »

Nemsokára vége a 2017/2018-as téli vizsgaidőszaknak. Összegyűjtöttünk pár egyetemi arcot, akik biztosan meg fognak jelenni a vizsgatemető bulikon is.  Tovább »

Sokan sokféleképpen vélekednek az egyetemről, de egy valami biztos: sokat tanulhattok az ott töltött évek alatt. És most nem a tananyagra gondolunk.  Tovább »

Összegyűjtöttük az egyetemek klasszikus alakjait, akik minden egyes szakon jelen vannak. Íme, a lista.  Tovább »

Aki egyetemre jár vagy járt, pontosan ismeri ezeket a tanártípusokat.  Tovább »

Nem, nem az anatómiára, a római jogra vagy az irodalomtörténetre gondolunk.  Tovább »

Sok olyan élethelyzet van, amit csak az egyetemisták ismernek igazán.  Tovább »

A mindenkit (de tényleg mindenkit) megbuktató prof, a december 27-re és január 2-re vizsgát hirdető oktató, a vizsga előtt siránkozó csoporttárs -...  Tovább »

Mindenki tudja, aki egyetemista vagy főiskolás, hogy a téli vizsgaidőszak komoly kérdéseket vethet fel, hiszen közeleg a karácsony és a...  Tovább »

Vannak, akiknek már nagyon közel van a diplomázás, a záróvizsgák, a szakdolgozat leadása és annak megvédése.  Tovább »

Állatsimogatót alakított ki egy ausztrál egyetem, hogy így segítsen a diákoknak megbirkózni az év végi vizsgaidőszak okozta stresszel.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X