Elkezdődött a vizsgaidőszak, de nem csak a tanulásra érdemes figyelni, ha nem szeretnétek kreditet bukni.  Tovább »

Be kell látni, hogy minden egyetemnek oszlopos tagjai ezek az emberek.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A legtöbb egyetemen már le kellett adni a szakdolgozatot, és ilyenkor sok hallgatónak megfordul a fejében a következő gondolatok közül néhány.  Tovább »

Sokan sokféleképpen vélekednek az egyetemről, de egy dolog biztos: sokat tanulhattok az ott töltött évek alatt. És most nem a tananyagra gondolunk.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Sokan most fogtok majd elköltözni otthonról. Lehet, hogy a valóság nem is olyan lesz, mint ahogy elképzelitek?  Tovább »

Sokan sokféleképpen vélekednek az egyetemről, de egy valami biztos: sokat tanulhattok az ott töltött évek alatt. És most nem a tananyagra gondolunk.  Tovább »

Összegyűjtöttünk pár olyan tanulságos dolgot, amivel mindenki találkozik a középiskolai évek alatt. Ezeket tanulja meg minden diák a középiskolában.  Tovább »

Minden egyetemista ismeri a vizsgaidőszak utáni fogadkozást, ami úgy kezdődik, hogy a következő félévben majd...  Tovább »

Hamarosan vége a vizsgaidőszaknak, és sokan vannak, akiknek ez volt az első vizsgázással töltött közel 2 hónapja.  Tovább »

Nem, tényleg nem adtak fel házit, sajnálom, anya, nem láttam, hogy hívtál, a telefonom lemerült és társaik.  Tovább »

Már nincs sok hátra a vizsgaidőszakból, de vannak köztünk olyan hősök, akik még mindig megállás nélkül magolnak.  Tovább »

Nemsokára vége a 2017/2018-as téli vizsgaidőszaknak. Összegyűjtöttünk pár egyetemi arcot, akik biztosan meg fognak jelenni a vizsgatemető bulikon is.  Tovább »

Sokan sokféleképpen vélekednek az egyetemről, de egy valami biztos: sokat tanulhattok az ott töltött évek alatt. És most nem a tananyagra gondolunk.  Tovább »

Összegyűjtöttük az egyetemek klasszikus alakjait, akik minden egyes szakon jelen vannak. Íme, a lista.  Tovább »

Aki egyetemre jár vagy járt, pontosan ismeri ezeket a tanártípusokat.  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X