Néhány apró szabály betartásával és pár rendszer bevezetésével könnyedén lehet a következő, az eddigi legjobb szemeszteretek az egyetemen.  Tovább »

Rengeteget lehet spórolni, ha nem csak a könyvesboltokban szerzitek be a könyveiteket, hanem egy kicsit böngésztek az interneten.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Sokan szeptemberben kezditek meg az egyetemet, és még nem is tudjátok, hogy milyen sok jó dolog vár majd rátok.  Tovább »

Hamarosan megjönnek az üzenetek, arról hogy hol és mikor lesz az egyetemetek gólyatábora.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hamarosan kiderül, kit hova vettek fel. Addig is érdemes már most felkészíteni a telefonotokat a hallgatói élet viszontagságaira.  Tovább »

Hamarosan már nem csak a délutáni alvás és a házi koszt fog hiányozni.  Tovább »

Várni a nyelvvizsga-bizonyítványra, elcsúszni a számoláskor és szembesülni a tandíjjal. A felvételi legrosszabb pillanatai.  Tovább »

Hamarosan kiderül, ki melyik egyetemre vagy főiskolára jut be, a ponthatárhúzás után pedig elkezdődik az albérletkeresés, lakótárs-válogatás és...  Tovább »

Várni a nyelvvizsga-bizonyítványra, elcsúszni a számoláskor és szembesülni a tandíjjal. A felvételi legrosszabb pillanatai.  Tovább »

Elkezdődött a vizsgaidőszak, de nem csak a tanulásra érdemes figyelni, ha nem szeretnétek kreditet bukni.  Tovább »

Be kell látni, hogy minden egyetemnek oszlopos tagjai ezek az emberek.  Tovább »

A legtöbb egyetemen már le kellett adni a szakdolgozatot, és ilyenkor sok hallgatónak megfordul a fejében a következő gondolatok közül néhány.  Tovább »

Sokan sokféleképpen vélekednek az egyetemről, de egy dolog biztos: sokat tanulhattok az ott töltött évek alatt. És most nem a tananyagra gondolunk.  Tovább »

Sokan most fogtok majd elköltözni otthonról. Lehet, hogy a valóság nem is olyan lesz, mint ahogy elképzelitek?  Tovább »

Sokan sokféleképpen vélekednek az egyetemről, de egy valami biztos: sokat tanulhattok az ott töltött évek alatt. És most nem a tananyagra gondolunk.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X