Még várni kell a következő havi ösztöndíjra, és a zsebpénzetek is fogytán? Mutatunk néhány tippet egyetemistáknak.  Tovább »

Már mindenhol kezdődődött az egyetem, így volt időtök megismerni az összes professzort, tanársegédet és előadót.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Egy napra öt-hat előadás? Reggeli nyolcórás kezdés?  Tovább »

Ki ne álmodozott volna már arról, hogy egyedül él, mit csinálna, hánykor és hányszor.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Hogyan spórolhattok az albérleten, a tankönyveken, hol szerveznek ingyenes programokat, és mivel válthatjátok ki a tömegközlekedést?  Tovább »

Most már mindenki tudja, hogy bekerült-e a kiválasztott egyetemre.  Tovább »

Az egyetemi élet nem a legolcsóbb mulatság sem a diákoknak, sem a családoknak, ezért érdemes néha egy kicsit spórolni.  Tovább »

Néhány apró szabály betartásával és pár rendszer bevezetésével könnyedén lehet a következő, az eddigi legjobb szemeszteretek az egyetemen.  Tovább »

Rengeteget lehet spórolni, ha nem csak a könyvesboltokban szerzitek be a könyveiteket, hanem egy kicsit böngésztek az interneten.  Tovább »

Sokan szeptemberben kezditek meg az egyetemet, és még nem is tudjátok, hogy milyen sok jó dolog vár majd rátok.  Tovább »

Hamarosan megjönnek az üzenetek, arról hogy hol és mikor lesz az egyetemetek gólyatábora.  Tovább »

Hamarosan kiderül, kit hova vettek fel. Addig is érdemes már most felkészíteni a telefonotokat a hallgatói élet viszontagságaira.  Tovább »

Hamarosan már nem csak a délutáni alvás és a házi koszt fog hiányozni.  Tovább »

Várni a nyelvvizsga-bizonyítványra, elcsúszni a számoláskor és szembesülni a tandíjjal. A felvételi legrosszabb pillanatai.  Tovább »

Hamarosan kiderül, ki melyik egyetemre vagy főiskolára jut be, a ponthatárhúzás után pedig elkezdődik az albérletkeresés, lakótárs-válogatás és...  Tovább »

hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X