Kíváncsiak vagyunk, hogy szerintetek melyik magyar egyetemen tanítanak a legjobb tanárok.  Tovább »

Akik csak most kezdték az egyetemet el sem tudják képzelni, milyen lesz az utolsó félévre, azonban akik már lediplomáztak, biztosan állítják, hogy...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Az egyetemi élet nem a legolcsóbb mulatság sem a diákoknak, sem a családoknak, ezért érdemes néha egy kicsit spórolni.  Tovább »

Az egyetemen sokan szereznek olyan tapasztalatokat, amelyekről még hosszú idő elteltével is gyomorgörccsel mesélnek.  Tovább »

hirdetés

Sokan még nem is tudják, mi vár rájuk végzősként, azonban akik már megszerezték a diplomát, pontosan emlékeznek az utolsó évre.  Tovább »

Sokaknak most kezdődött el élete egyik legújabb szakasza azzal, hogy egyetemre került és új városba költözött.  Tovább »

Fontos fogalmak és meghatározások minden elsőévesnek, és azoknak is, akik már benne vannak az egyetemi életben.  Tovább »

Az első egyetemi év első féléve fontos: megtanuljátok, hogyan lehet átvészelni a vizsgaidőszakot, mi kell a sikeres szorgalmi időszakhoz.  Tovább »

Sokan szeptemberben kezditek meg az egyetemet, és még nem is tudjátok, hogy milyen sok jó dolog vár majd rátok.  Tovább »

Néhány apró szabály betartásával és pár rendszer bevezetésével könnyedén lehet a következő, az eddigi legjobb szemeszteretek az egyetemen.  Tovább »

Gondolkoztatok már azon, hogy szeptemberben az egyetemen milyen feladatok várnak majd rátok?  Tovább »

Sokan most fogtok majd elköltözni a családi tűzfészek mellől, lássuk a ti elképzeléseitek is ilyenek az egyedül élésről.  Tovább »

Sokan elgondolkozhattatok már azon, hogy mi lesz a diploma után, sokan már tudhatjátok is, hogy ha megkapjátok az első munkátokat, rájöttök: soha...  Tovább »

Vannak olyan dolgok, amikkel minden elsőévesnek szembesülnie kell majd, ha elkezdi az egyetemet, összeszedtünk párat nektek ezekből a...  Tovább »

Nem sokára megkezdődik a gólyatáborok időszaka.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X