Furcsa módját választották a magasabb oktatási színvonalért folytatott harcnak manilai egyetemisták: meztelenül, egy szál sapkában futottak a jó...  Tovább »

Az egyetem fórumot tartott, miután a kormány egy olyan törvénymódosítást nyújtott be, amely ellehetetlenítené az intézményt.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Az amerikai diákok azért tüntetnek, mert az egyetemek nem teremtettek nekik „biztonságos teret”, ahol nem érhetné őket kritika.  Tovább »

Flashmobbal tiltakoztak a hallgatók a Budapesti Corvinus Egyetem feldarabolása ellen.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Tüntethetnek is a Budapesti Corvinus Egyetem budai karainak tanárai és hallgatói, ha a karok a gödöllői Szent István Egyetemhez csatolják - írja a vs.  Tovább »

Virrasztást szervez hétfő éjszakára a Miskolci Egyetemért az intézmény egyik hallgatója: ahogy korábban megírtuk, a...  Tovább »

December 17-én is demonstrálnak a pécsi egyetemisták - jelentette be Zag Gábor, a Pécsi Tudományegyetem hallgatói...  Tovább »

Számos vidéki városban gyűltek össze szerdán hallgatók, hogy tiltakozzanak a kormány felsőoktatási átalakítási...  Tovább »

Elfoglalta a Csongrád megyei kormányhivatal földszintjét és ülősztrájkot kezdett a Szegedi Tudományegyetem három...  Tovább »

A szíriai biztonsági erők megrohamozták az északnyugati Aleppó város egyetemének kollégiumait egy ott rendezett...  Tovább »

Nyolcvanöt embert vettek őrizetbe, miután több ezer diák tüntetett Montrealban a tandíj emelése miatt – közölte a...  Tovább »

Szimpátiatüntetést szerveznek Tulassay Tivadar rektor, az egyetemi autonómia és a szenátus mellett a Semmelweis...  Tovább »

Debrecenben, Sárospatakon és Pécsen is tüntettek a hallgatók a kormány felsőoktatási tervei - többek között a...  Tovább »

Október 12-re szervez demonstrációt a Debreceni Egyetem hallgatói önkormányzata - az egyetemisták a kormány felsőoktatási tervei, többek között az...  Tovább »

Már nyolc napja tüntet néhány romániai magyar fiatal azért, hogy magyar intézetek is alakulhassanak a Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X