11 republikánus és demokrata szenátor szólalt fel a CEU mellett.  Tovább »

Augusztus elejéig működtethető a Kecskeméti Főiskola a jelenleg rendelkezésre álló keretből - írja a baon.hu.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

"Megdöbbenve tapasztaljuk, hogy a magyar kormány továbbra sem tett le tervéről, mely szerint az állami egyetemeket és...  Tovább »

Az oktatási államtitkár nem tartja elképzelhetőnek, hogy 2014-ig elhalasszák a pedagógus-életpályamodell bevezetését.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Mégis megmarad a győri Széchenyi István Egyetem – írta csütörtöki számában a Kisalföld.  Tovább »

Nehéz évekre számíthatnak az állami egyetemek és főiskolák rektorai: a felsőoktatási tervezet egyik eleme kapásból öt intézmény működését sodorná...  Tovább »

Nem változtat már az új felsőoktatási törvény koncepcióján az oktatási kormányzat – a hvg.  Tovább »

„A sorozatszezon kezdetével párhuzamosan a felsőoktatási reform is új epizódokkal jelentkezett.  Tovább »

Elfogadta a kormány az új felsőoktatási törvény koncepcióját, kodifikált változata a tervek szerint a hónap végéig elkészül - mondta el a...  Tovább »

A fix árfolyamos végtörlesztésen, a luxusadón, a közmunkán és a stabilitási törvényen kívül több dologról is beszélt volna Orbán Viktor idénynyitó...  Tovább »

Növekvő munkanélküliséget, a fiatalok további elvándorlását és súlyosbodó szakemberhiányt jósol Réthelyi Miklós nemzetierőforrás-miniszter a hvg.  Tovább »

Az Országgyűlés oktatási bizottságának elnöke szerint senki sem beszélt tandíjról, de kezelni kell a lemorzsolódó diákok és a külföldre távozó...  Tovább »

A Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája (HÖOK) nem látja az állami fenntartású intézmények számát csökkenteni célzó tervezetek mögött az...  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X