Hamarosan itt az érettségi, de mit érdemes ilyenkor inni és enni, hogy könnyebben menjen a tanulás? Itt a válasz.  Tovább »

Néhányan nehezen tudnak lemondani a kávé adta szuperképességekről főleg a vizsgaidőszak alatt, de azt fontos tudni, hogy sok más élénkítő itallal is...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Hamarosan itt az érettségi, de mit érdemes ilyenkor inni és enni, hogy könnyebben menjen a tanulás? Itt a válasz.  Tovább »

A vizsgaidőszak nem csak az agynak lehet megterhelő, hanem az egész szervezetnek is, ezért ebben a közel két hónapban érdemes odafigyelni arra, hogy...  Tovább »

hirdetés

Körlevélben tájékoztatta az iskolaigazgatókat az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) az iskolai büfékben árusítható, valamint a tiltott...  Tovább »

Az érettségi és a vizsgaidőszak mindenki számára kimerítő: utánajártunk, mit érdemes ilyenkor inni és enni, hogy könnyebben menjen a tanulás.  Tovább »

Hivatalosan is kitört a szokásos téli influenzajárvány. Ne hagyd magad!  Tovább »

A brit gyerekek túlságosan sok cukrot fogyasztanak reggelire, a napi ajánlott mennyiség csaknem felét megeszik még azelőtt, hogy beérnének az...  Tovább »

Közeleg a vizsgaidőszak, jobban csúsznak az energiaitalok.  Tovább »

Négy felső tagozatosból egy kerüli az iskolai mosdókat. Az alsósok között jobb az arány, de ekkor még kevesebb is lehet a rossz tapasztalatuk.  Tovább »

Bizonyított, hogy semmilyen komoly fertőzést nem kockáztatsz, ha kapaszkodnod kell.  Tovább »

Miért küzd sok amerikai diák súlyproblémával, és miért tartozik egészség szempontjából az élvonalba Japán?  Tovább »

Kutatások is bizonyítják, hogy a nehéz iskolatáska súlyos és tartós egészségkárosodáshoz vezet.  Tovább »

A kilencedikesek már több mint fele túl van az első szál cigin, harmaduk az elmúlt egy hónapban valamilyen rendszerességgel dohányzott - derül ki a...  Tovább »

Egy friss amerikai kutatás szerint növeli az elhalálozási kockázatot, ha valaki hamar abbahagyja az iskolát.  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X