Az emelt szintű töriérettségi feladatsorát és hivatalos megoldását is nyilvánosságra hozta az Oktatási Hivatal.  Tovább »

Nyilvánosságra hozta a középszintű történelemérettségi feladatsorát és hivatalos megoldását az Oktatási Hivatal.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Meglepő módon nem nagyon hasonlított történelemérettségire az emelt szintű feladatsor, inkább az irodalom és a szövegértés kombinációjára - meséli...  Tovább »

A feladatlap első részét jól állították össze, minden terület megtalálható benne.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Szerdán több tízezren érettségiznek történelemből közép- és emelt szinten, az eduline-on pedig ismét megtaláljátok a legfrissebb infókat...  Tovább »

Ma a horvát, német, szerb és szlovák nemzetiségi nyelv és irodalom tárgyak írásbeli vizsgáival megkezdődik a 2016/2017.  Tovább »

Elkésni, puskázni, félvállról venni az egészet? Egyiket sem érdemes - az érettségi fontos záróvizsgája a középiskolának.  Tovább »

Hétfőn a közép- és emelt szintű magyarvizsgával kezdődik a 2015-ös tavaszi érettségi: az első héten az irodalom mellett a matek, a történelem, az...  Tovább »

Hétfőn a közép- és emelt szintű magyarvizsgával kezdődik a 2014-es tavaszi érettségi: az első héten az irodalom mellett a matek, a történelem, az...  Tovább »

Az idén érettségizel? Az írásbeli után azonnal szeretnéd megtudni, hány pontot szereztél? Akkor az eduline-on a helyed.  Tovább »

Pénteken a nemzetiségi nyelvi és irodalmi vizsgákkal elkezdődött a 2013-as tavaszi érettségi, hétfőn a magyar, kedden...  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X