Durván megaláztak egy lányt a floridai Braden River középiskolában.  Tovább »

Azonnali kizárással fenyegette meg egy szaúd-arábiai egyetem azokat a női hallgatókat, akik hajviseletükben és ruházatukban a férfiakat utánozzák -...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Folytatódik az angolszász iskolák ruhaviselési mizériája.  Tovább »

A transznemű diákok igényeire szabta 650 éves öltözködési szabályzatát a Cambridge-i Egyetem egyik kollégiuma.  Tovább »

hirdetés

Dress code a közszolgálati egyetemen: a Magyar Narancs által közölt rektori körlevél több öltözködési szabályt is tartalmaz.  Tovább »

Már 1932 szeptemberében is kiverte a biztosítékot az akadémiai-művészeti körökben egy korabeli dress code.  Tovább »

Több ezer diák számára a felsőoktatási szakképzés lesz az egyetlen választási lehetőség, ha már 2014-ben 300-ra emelkedik a minimumponthatár.  Tovább »

A Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája (HÖOK) szerint a felsőoktatási hallgatóknak és oktatóknak...  Tovább »

A Szent István Egyetemnek nincs öltözködésre vonatkozó szabályzata, és nem is terveznek ilyen szabályozást – közölte...  Tovább »

A Szegedi Tudományegyetemen nem lesz dress code, öltözködési előírásokat továbbra is csak a laborokban dolgozóknak...  Tovább »

A magyarországi egyetemek és főiskolák belső ügye az öltözködési szabályok meghatározása - reagált a felsőoktatási...  Tovább »

A kaposvári színészhallgatók hétfőn is tiltakoztak a rektor által elrendelt dress code ellen.  Tovább »

Hétfő délután, fél háromtól demonstrálnak kaposvári hallgatók az egyetem dress code-ja ellen: az egyetem rektorának...  Tovább »

Hétfő délután, fél háromtól demonstrálnak kaposvári hallgatók az egyetem dress code-ja ellen, a Facebookon szervezett...  Tovább »

Országszerte tüntettek szombaton a tanárok az iskolák államosítása, az iskolarendőrség bevezetése és a központi tantervek ellen.  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X