Az FBI volt vezetőjét. James Comey, a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) májusban elbocsátott igazgatója egy washingtoni egyetemen oktat ősztől.  Tovább »

A CEU kommunikációs munkatársa úgy tudja, hogy a törvény megszületése óta mindössze két egyeztetés zajlott New York állam és a magyar kormány között...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Pár hónap keménykedés után feladta a magyar kormány, hogy Donald Trumppal tárgyaljon a CEU-ról.  Tovább »

A világhírű Massachusettsi Műszaki Egyetem (MIT) közölte, hogy Donald Trump amerikai elnök a párizsi klímaegyezményből való kilépés alátámasztására...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az Egyesült Államok és Nagy-Britannia helyett sokan a szintén magas színvonalú kanadai egyetemeket választják. Még anyagilag is jobban jönnek ki.  Tovább »

Ugyan Donald Trump a beiktatása után beköltözött a Fehér Házba - megcáfolva ezzel a korábbi pletykákat -, családja nem követte őt, az elnök és...  Tovább »

Az amerikai elnök annyira beszűkült szókinccsel operál beszédeiben, és olyan sokszor ismétli magát, hogy angoltanárok ajánlják szövegeit kezdők...  Tovább »

Mintha személyesen Donald Trump üdvözölte volna. 10 órán keresztül.  Tovább »

Visszavonta helyi idő szerint szerdán Donald Trump elnök kormánya azokat a jogilag nem kötelező érvényű szövetségi iránymutatásokat, melyekkel az...  Tovább »

Miközben Donald Trump arab- és muszlimellenes hangokat pendít, az amerikai egyetemek egyre több arab nyelvű kurzust indítanak.  Tovább »

Videóval tiltakozik a Massachusetts Institute of Technology (MIT) Trump elnöki rendelete ellen.  Tovább »

Több tízezer dollárt keresett kattintás alapú online reklámokkal hamis, szenzációhajhász hírek gyártásával a macedóniai Velesz város jó néhány...  Tovább »

Kicsit elkapkodta azt az egyetemalapítást.  Tovább »

Kaliforniában szabadságoltak egy általános iskolai tanárt, mert Adolf Hitler egykori náci vezérhez hasonlította Donald Trump megválasztott amerikai...  Tovább »

Egyelőre nem világ, mi volt az indítéka a diákoknak, de elég nagy port kavart az akciójuk.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X