Oktatási illetékesek felszólították a frissen végzett diplomásokat, ne osszák meg a közösségi médiában az oklevelükkel készült szelfijeiket, mert...  Tovább »

Diplomahamisítási botrányba bukhat bele Cristina Cifuentes, a madridi autonóm régió néppárti elnöke, miután helyi kormányzati szövetségese, az...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ügyészségi vizsgálat zajlik Romániában korrupció miatt egy bukaresti magánegyetem oktatói és alkalmazottai ellen...  Tovább »

Pénz- és okirat-hamisító bűnszervezetet számolt fel a rendőrség; a három magyar elkövetőt a fővárosban vették...  Tovább »

hirdetés

Három vietnámi pályakezdőt tartóztatott le a rendőrség Hanoiban.  Tovább »

Számos közéleti szereplő szerzett kétes értékű, ám az önéletrajz fényezésére megfelelőnek látszó külföldi diplomát...  Tovább »

Akár több száz vállalati vezetőt is érinthet a kínai fővárosban és Sanghajban 2006 óta működő diplomahamisító hálózat...  Tovább »

Diplomás kutya, több ezer eladott hamis oklevél, hiányzó orvosi bizonyítványok – a Diplomafraud.  Tovább »

Hamis jogi diplomával képviselte az orosz Nyomozati Hatóságot (SZK) a szervezet szóvivője.  Tovább »

Bár Cao Minh Quangnak, a vietnami miniszterhelyettesnek évek óta papírja volt róla, valójában soha nem szerezte meg a doktori címet az uppsalai...  Tovább »

Több mint száz politikus volt kénytelen az elmúlt években lemondani kormány- és parlamenti tisztségéről, mert kiderült, hogy hamis diplomát...  Tovább »

Diplomahamisítókat fogott el a romániai rendőrség: a csoport hat tagjánál nemcsak egyetemi és főiskolai végzettséget igazoló dokumentumokat, hanem...  Tovább »

Bulgáriában egyetemi diplomát hamisított az uniós agrártámogatásokat az idén októberig felügyelő főtisztviselő, hogy megszerezze az állást.  Tovább »

Háromszáz ember elleni vádemelési javaslattal zárult az, a még 2007-ben indult nyomozás, amelynek három fő gyanúsítottja a legkülönfélébb...  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X