Miután végzel az egyetemen, elkezdődik az a bizonyos nagybetűs élet, vége a gondtalan diákéveknek. És ez nem mindig egyszerű.  Tovább »

A magyar egyetemisták és főiskolások harmada nem szerzi meg időben a diplomáját - derül ki a Diplomás Pályakövető Rendszer statisztikájából.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Nem kell feltétlen a naptárra néznie a végzősöknek az utolsó félévhez közeledve, hogy tudják, már nem tart sokáig.  Tovább »

Néha már megérint annak a szele, hogy mindjárt itt az egyetem vége?  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Azoknak, akik 2012 szeptemberében kezdtek kétéves képzést állami ösztöndíjasként, augusztus 31-ig kell megszerezniük a diplomát.  Tovább »

Több mint kétezer volt felsőoktatási hallgató kapott vagy kap a napokban levelet az Oktatási Hivataltól (OH), ebben arra hívják fel a figyelmet...  Tovább »

Súlyos pénzeket kell fizetniük azoknak az állami ösztöndíjas hallgatóknak, akik 2012-ben kezdték a mesterszakot vagy a felsőoktatási szakképzést, és...  Tovább »

Azt hiszed, hogy a te diplomaátadód is nagy buli volt? Nézzétek meg a képeket, hogy mások hogyan buliznak!  Tovább »

Lassan kezdődnek a záróvizsgák, és ha ezen túl vagytok, itt a diplomaosztó és vele a kapunyitási pánik.  Tovább »

Szakváltás után mennyi időtök van diplomát szerezni, és hogyan fogynak az állami féléveitek? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Már kigondoltátok a szakdolgozatotok témáját, talán el is kezdtétek a megírását, a záróvizsga pedig vészesen közeledik.  Tovább »

Az amerikai hallgatók zöme kettő helyett három, négy helyett hat év alatt diplomázik le, pedig a csúszás milliókba kerül.  Tovább »

Hová tűntek a zacskós levesek és a szerdai bulik, és miért felejtette el hirtelen mindenki a kolidizájnt?  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X