Az országos Diplomás Pályakövetési Rendszer (DPR) keretében végzett felmérésből kiderült, hogy a Semmelweis Egyetem hallgatóinak közel kétharmada a...  Tovább »

Hol érdemes információkat szerezni? a munkaerőpiacról Hogyan alapozhatjátok meg a karriereteket már elsőévesként? Tudjátok a választ? Megmutatjuk.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Miért érdemes még egyetemistaként, főiskolásként utánajárni, milyen lehetőségeitek lesznek friss diplomásként? Hol érdemes információkat szerezni?  Tovább »

A felnőtté válás azt jelenti, hogy aolyan dolgokat hiányolsz az életedből, amiket korábban ki nem állhattál.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Úgy érzed, hogy elhagynád az első munkahelyed, de nem tudod hogyan? Elbizonytalanodtál, esetleg megijedtél a változás gondolatától? Ne aggódj!  Tovább »

Javultak az iskolázottsági mutatók Magyarországon a 2011-es népszámlálás és a tavaly októberi mikrocenzus között - közölte a Központi Statisztikai...  Tovább »

10 év emelkedés után csökkent tavaly a diplomások száma a 30-34 éves korosztályban, így távol kerültünk az uniós átlagtól.  Tovább »

Hogyan kalkulálhattok a pontokkal, ha alap- vagy osztatlan szakon tanulnátok tovább, de már van egy diplomátok? Íme, minden infó.  Tovább »

Uniós szinten is baj van az oktatással, nem csak Magyarországon.  Tovább »

Átlagosan 4,19 hónapot kell várnia egy frissen végzett diplomásnak arra, hogy munkát találjon.  Tovább »

Érdemes kilátogatni szerdán vagy csütörtökön a HVG Állásbörzére, mert az ország meghatározó cégei, külföldi és oktatási vállalkozások várnak titeket.  Tovább »

Már megbántátok, hogy a pótfelvételin sem jelentkeztetek?  Tovább »

Még jószerével be se fejeztétek az egyetemet, de már bombáznak a szülők és ismerősök, mihez is fogtok kezdeni? A „legjobb” kérdések közül válogattunk.  Tovább »

A bölcsészképzést végzett pályakezdők körülbelül 160-200 ezer forintos bruttó fizetésre számíthatnak - derül ki a diplomás-pályakövetési kutatás...  Tovább »

Minden ötödik diák tanul tovább mesterképzésben vagy másik alap-, illetve osztatlan képzésben, esetleg - jóval kisebb arányban - felsőoktatási...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X