Még karácsony előtt megkapja 650 közép-magyarországi oktatási intézmény azt a 14 ezer számítógépet és monitort, hatezer laptopot és hétezer...  Tovább »

Megbotránkoztató módszerekkel, de technológiában a magyar oktatás előtt jár az Iszlám Állam.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A Virtuális Szertárt 400 milliós uniós támogatással fejelsztette egy cég, most ugyanazzal a tananyaggal, kissé átszabva 1,3 milliárdot kölött erre...  Tovább »

Nem lett könnyebb a Hipersuli programban résztvevő diákok iskolatáskája, hiába harangozta be Czunyiné Bertalan Judit, hogy ez a jövő iskolája.  Tovább »

hirdetés

Az állami iskolákra gyakorlatilag rákényszerített, sokszor megkérdőjelezhető minőségű kísérleti tankönyvek mellett az OFI digitális tananyagokat is...  Tovább »

Szeptembertől az összes kaliforniai állami egyetem e-tankönyveket használnak.  Tovább »

Interaktív digitális könyv formájában, ingyenesen mindenki számára hozzáférhetők lesznek azok a tananyagok, amelyeket a Miskolci Egyetem két műszaki...  Tovább »

Minden tankönyvet digitalizálnak Dél-Koreában 2015-ig, hogy segítsék a diákokat saját tanulási módszerük kialakításában és könnyebbé tegyék a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X