Mutatjuk mit kell tenni, ha nem érkezik meg a diákigazolványotok időben, de szeretnétek igénybe venni a kedvezményeket.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Eddig 137 865 diákigazolványt állítottak ki, de az új igazolványok készítését lassítja, hogy nem minden intézmény állt át az új igénylőfelületre, és...  Tovább »

Kedd óta újra zökkenőmentes a diákigazolványok igénylése - hangsúlyozta az Oktatási Hivatal (OH) közleményében, arra reagálva, hogy sajtóinformációk...  Tovább »

hirdetés

Több iskolatitkár és szülő jelezte az elmúlt napokban, hogy gond van a diákigazolványok igénylésével.  Tovább »

Mi a teendő, ha idén kezditek az egyetemet vagy főiskolát, ezért diákigazolványt kell igényelnetek?  Tovább »

Egy időre diákigazolvány nélkül maradhatnak az elsős és az átiratkozó diákok, a tervezettnél később vezetik be ugyanis az oktatási igazolványok...  Tovább »

A szakképzés átalakítása miatt több helyen is csúsztak a diákigazolványok, de az iskolák által hitelesített igazolásokkal lehetett eddig is...  Tovább »

Ha október 31-ig nem érkezik meg a diákigazolványotok (eddig érvényes a tavaszi félévre szóló matrica), vagy...  Tovább »

Hogyan kell diákigazolványt igényelni? Hány nap alatt készül el a plasztikkártya, és addig hogyan vehetitek igénybe a diákkedvezményeket?  Tovább »

A diákigazolvány-igénylések mintegy 40 százaléka hibás vagy hiányos, az új okmányok elkészültéig az intézmények...  Tovább »

Még nem készült el a diákigazolványotok? Milyen igazolással lehet igénybe venni az utazási kedvezményeket? Mire kell odafigyelni bérletvásárláskor?  Tovább »

"Elvira tulajdonképpen boldog ügyfél, hiszen alig 9 hónap leforgása alatt megkapta lánya a vadiúj diákigazolványát.  Tovább »

Az EYCA – European Youth Card logó is van az új diákigazolványokon (amelyekről itt olvashattok), ez azt jelenti, hogy...  Tovább »

A korábbinál szélesebb körű kedvezményeket és számos megújuló szolgáltatást vehetnek igénybe a jövőben a köz- és...  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X