Még egy hétig tudtok idén diákhitelt igényelni, december 15-ig tart az utolsó igénylési időszak.  Tovább »

Ma jár le a diákhitel igénylésének határideje - aki ezután adja le kérelmét, leghamarabb november közepén kapja meg a tanulmányi kölcsönt.  Tovább »

Május 15-ig igényelhetitek a diákhitelt akkor, ha még a nyári hónapok előtt szeretnétek megkapni a pénzt: akár 250 ezer forint szabadon...  Tovább »

Ha február 15-ig nem kértétek a diákhitelt, lemaradtatok róla? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

(x)

Sprechen Sie Deutsch?

A budapesti Osztrák Intézet intenzív nyári német nyelvtanfolyamokat indít, amelyek az ÖSD német nyelvvizsgára is felkészítenek.  Tovább »

Ma jár le a diákhitel igénylésének határideje - aki ezután adja le kérelmét, leghamarabb november közepén kapja meg a tanulmányi kölcsönt.  Tovább »

Legkésőbb minden hónap tizenötödik napján igényelhetitek a diákhitelt, hogy a következő hónap tizenötödik napjáig...  Tovább »

A 2013/2014-es tanév első hiteligénylési határideje miatt szeptember 14-én, szombaton is nyitva tart a Diákhitel...  Tovább »

Meddig lehet diákhitelt igényelni a 2013/14-es tanév első félévében? A pótfelvételizők is felvehetik a tanulmányi kölcsönt?  Tovább »

Még két napig, május 15-ig adhatják le hiteligénylési kérelmüket a diákhitelre jogosult hallgatók.  Tovább »

Szeptember 17-ig lehet igényelni diákhitelt – ez a határidő akkor is, ha már a kizárólag a képzési költségekre...  Tovább »

Az idei tanévtől az önköltséges vagy állami részösztöndíjas hallgatók a "Diákhitel1" mellett a kötött felhasználású...  Tovább »

Utolsó alkalommal dönthetnek az idei tanévben arról az egyetemisták, szükségük van-e diákhitelre az elkövetkező...  Tovább »

Február 15-ig igényelhetik a diákhitelt azok a hallgatók, akik már márciusban szeretnének a kölcsönhöz hozzájutni.  Tovább »

A Diákhitel Központ tájékoztatása szerint a felvehető hitelösszeg akár 200 ezer - költségtérítéses hallgatók számára...  Tovább »

Már csak öt munkanapjuk maradt azoknak, akik az idei szemeszterben nem igényeltek Diákhitelt, de még a tanév első felében szeretnének pénzhez jutni.  Tovább »

hirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Szeretnék az eduline.hu-tól kereskedelmi célú tájékoztatókat kapni.

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X