Egészen szeptember 30-ig igényelhettek diákhitel 2-t a kedden bejelentett változások miatt.  Tovább »

Sok fontos határidő jön szeptemberben is, amelyekre oda kell figyelni, ha nem akartok lemaradni a fontos dolgokról.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Február 15-ig adhatják le hiteligénylési kérelmüket azok a hallgatók, akik már márciusban szeretnének diákhitelt kapni.  Tovább »

Mégy nyolc nap áll rendelkezésre azoknak, akik az utolsó őszi félévi utalással, január 15-én meg szeretnék kapni a kért összeget.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Holnap jár le a diákhitel igénylésének határideje - aki ezután adja le kérelmét, leghamarabb december közepén kapja meg a tanulmányi kölcsönt.  Tovább »

Nem csak diákhitel 2-ből lehet kifizetni a tandíjat.  Tovább »

Akik már októberben szeretnének a kedvező hitelhez jutni, azok kapkodhatják magukat.  Tovább »

A Diákhitel I.-II. is igénylehető az őszi félévre, előbbinél az első utalások októberben érkeznek.  Tovább »

Még egy hétig tudtok idén diákhitelt igényelni, december 15-ig tart az utolsó igénylési időszak.  Tovább »

Ma jár le a diákhitel igénylésének határideje - aki ezután adja le kérelmét, leghamarabb november közepén kapja meg a tanulmányi kölcsönt.  Tovább »

Május 15-ig igényelhetitek a diákhitelt akkor, ha még a nyári hónapok előtt szeretnétek megkapni a pénzt: akár 250 ezer forint szabadon...  Tovább »

Ha február 15-ig nem kértétek a diákhitelt, lemaradtatok róla? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Ma jár le a diákhitel igénylésének határideje - aki ezután adja le kérelmét, leghamarabb november közepén kapja meg a tanulmányi kölcsönt.  Tovább »

Legkésőbb minden hónap tizenötödik napján igényelhetitek a diákhitelt, hogy a következő hónap tizenötödik napjáig...  Tovább »

A 2013/2014-es tanév első hiteligénylési határideje miatt szeptember 14-én, szombaton is nyitva tart a Diákhitel...  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X