Kik búcsúzhatnak el a diákhitel-tartozásuktól 2018-ban? Mutatjuk, milyen változások lépnek életbe január 1-jén.  Tovább »

Egyes állam által nyújtott támogatások adómentességének törvénybe iktatását kezdeményezi kedden benyújtott törvényjavaslatában Rétvári Bence, az...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Milyen diákhitel-kedvezményt kapnak azok a törlesztők, akik egy, két vagy három gyermeket vállalnak? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

A két gyermeket vállaló nők diákhitelének felét, a háromgyermekes nők diákhitel-tartozását pedig teljesen elengedik 2018.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Orbán Viktor bejelentette ma: változik a diákhitel és a gyed rendszere.  Tovább »

Korábban szó volt arról, hogy a hallgatói jogviszony alatt gyermeket vállaló fiataloknak elengednék a diákhitel egy...  Tovább »

Négymilliárd forintot szán a diákhitel-tartozások részleges elengedésére a kormány - derül ki a 2014-es költségvetési...  Tovább »

A népesedési munkacsoport javaslata szerint a gyermekvállalásért az apák is kaphatnának diákhitel-törlesztési...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X