A rektorhelyettes és dékánok petícióban kérik saját magukat, hogy ne álljanak ki a CEU mellett.  Tovább »

Nyilvánosságra hozták a 2017-es egyetemi-főiskolai felvételi jelentkezési adatait: nincs meglepetés, az idén is az Eötvös Loránd Tudományegyetemre...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Tandíjjal együtt évente mintegy 43 milliárd forintot költ a debreceni, szegedi és pécsi egyetemen tanuló mintegy 11 ezer külföldi hallgató a három...  Tovább »

Három magyar egyetem került fel a Quacquarelli Symonds (QS) legfrissebb, az élet- és orvostudományi képzési területről készített rangsorára.  Tovább »

hirdetés

A Debreceni Egyetem kezdeményezi a Kenézy Gyula Kórház és Rendelőintézet egyetemi kórházzá alakítását.  Tovább »

A megbetegedések mélyebb okairól, a hagyományos fitoterápiáról és a gyógyítás holisztikusabb megközelítéséről tart bevezető kurzust a Debreceni...  Tovább »

Február 15-ig jelentkezhettek a 2017-es felsőoktatási felvételire.  Tovább »

Átlagukkal a környezetvédelmi rangsoron szerepelnek a legjobban a magyar egyetemek.  Tovább »

350 férőhelyes kollégiumot építenek a Debreceni Egyetem agrártudományi központjának campusán, az építkezés várhatóan 2018-ban kezdődik majd.  Tovább »

Babaszobát avattak szerdán a családbarát munkahely címet már többször kiérdemlő Debreceni Egyetemen.  Tovább »

A Debreceni Egyetem támogatja a Budapest 2024 munkáját abban, hogy Magyarország és a főváros elnyerhesse a 2024-es olimpia és paralimpia rendezési...  Tovább »

Isaszegi János tábornok doktorijában tucatszámra találhatók rosszul vagy hiányosan hivatkozott részek, az egyetem viszont úgy tűnik, hogy szemet...  Tovább »

Jártatok már a Debreceni Egyetem főépületében?  Tovább »

hirdetés