Sziklai Péter egyetemi tanár vezeti az Eötvös Loránd Tudományegyetem Természettudományi Karát az új dékán kinevezéséig.  Tovább »

Dékánválasztás előtt áll a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem - néhány hónappal ezelőtt kis híján az ELTE-hez csatolt - gazdasági kara.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Névtelen e-mailt kapott a Műegyetem gazdasági karának megbízott dékánja, bizalmi szavazást kért saját maga ellen.  Tovább »

Nyílt levelet tettek közzé a BME oldalán, melyben az egyetem egysége mellett foglaltak állást a dékánok.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A két vitába került vezető ugyanazokra a kérdésekre válaszolt, az igazság más-más szálait kibontva az Műegyetem GTK-jának elcsatolásáról és a belső...  Tovább »

Egy nem hivatalos megkeresés után kezdték vizsgálni, hogy mivel járna a BME GTK átszervezése.  Tovább »

A hallgatók szerint hatalmas veszteséget jelentene a Műegyetem számra a GTK elvesztése.  Tovább »

Lényegében nincs olyan hivatalos személy, aki képviselheti őket BME és más szervezetek előtt Andor György felfüggesztése óta, de tárgyalni...  Tovább »

Akik meg szeretnék tudni, hogy mi áll a dékán elmozdítása és a lehetséges elcsatolás mögött, azok kérdezhetnek a hökösöktől.  Tovább »

Szégyenteljesnek nevei a Műegyetemen az elcsatolás körül kialakult állapotokat a Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar egykori dékánja, Veress József.  Tovább »

A tanultabb rétegeket és az oktatás szereplőit is elérte a sikertelen törökországi puccskísérletet követő tisztogatás.  Tovább »

Török Márk trükkösen célozgat dékáni, akár törvénysértést jelentő ügyekre, de neveket és bizonyítékokat nem csatolt nyílt levele mellé.  Tovább »

Levélben szólítja fel a Szegedi Tudományegyetem összes dékánja Török Márk EHÖK elnököt, hogy ne menjen bíróságra és fogadja el, hogy el kell hagynia...  Tovább »

Hétfőtől Boda József a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) Rendészettudományi Karának új dékánja.  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X