Elcserélt tételek, lefizetett tanárok, puskázó diákok - tavaly minden iskolában probléma nélkül zajlott a tavaszi érettségi, korábban azonban az...  Tovább »

Az elmúlt években egyre többet lehetett hallani olyan tanárokról, akik a diákok – és az iskola – jobb eredményeinek...  Tovább »

Nem bízták a véletlenre az érettségi eredményeit a Kingsdale Foundation School tanárai: a vizsga alatt végigjárták a...  Tovább »

Egy könyv fénymásolatát használták az érettségin a newcastle-i Kenton School végzősei, akik állítólag nem tudták...  Tovább »

„Teljesen hivatalos, ellenőrizhető, bejegyzett érettségi, előre fizetés nélkül”, "Ha regisztrált bizonyítványt...  Tovább »

Több brit tanárt azzal vádolnak, hogy kiszivárogtatták az érettségi témáit és feladatait, így tanítványaik előre...  Tovább »

Majdnem kétszáz atlantai tanárt és iskolaigazgatót gyanúsítanak azzal, hogy meghamisították a diákok teszteredményeit.  Tovább »

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X