Nyílt levélben kéri Áder János köztársasági elnököt a Tanítanék Mozgalom és több civil szervezet, hogy ne írja alá a köznevelési törvény módosítását.  Tovább »

Mi is ott voltunk tegnap, hogy első kézből tudjunk beszámolni nektek a történtekről. És miközben jegyzeteltünk, ezek jöttek velünk szembe.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Balog Zoltán miniszter lemondásáért, valamint a civil szervezetek melletti kiállásért vonulnak utcára tanárok, diákok és szülők.  Tovább »

Nahalka István megütközött a kormány tervein, hogy szigorúbban ellenőriznék a kritikus civil szervezeteket, így a Tanítanék Mozgalmat és a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Valerie Weisler még csak 17 éves, de már saját, országokon átívelő mozgalmának vezetője, és az amerikai kormánynak ad tanácsokat.  Tovább »

Egy kelet-magyarországi város hátrányos helyzetű fiataljaival foglalkoznak, egész családokat patronálnak, a gyerekeket tanítgatják, de az élet...  Tovább »

Tizenhárom civil szervezet, tanárok és szülők fogtak össze, hogy színvonalasabbá tegyék a magyar oktatást, és...  Tovább »

Jó célért vetkőzött az Oxford rögbicsapata: a fotók az egyetem campusán készültek egy 2013-as naptárhoz.  Tovább »

Hét civil szervezet közös állásfoglalásban fejezte ki egyetértését az új felsőoktatási törvény tervezetével.  Tovább »

A Debreceni Egyetem a Nemzeti Tehetségsegítő Tanáccsal közösen rendezi meg - a szervezett hazai tehetséggondozás kialakítását célzó összefogás egyik...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X