Újabb remek ösztöndíjra pályázhattok, nem kell más, csak kalandvágy és egy kis angol- vagy németnyelv-tudás. Itt vannak a részletek.  Tovább »

Ha külföldön végeznétek a szakmai gyakorlatot vagy egy rövid tanulmányúton vennétek részt, a Campus Mundi program egyik ösztöndíjára még mindig...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ha külföldön végeznétek a szakmai gyakorlatot vagy egy rövid tanulmányútra utaznátok, a Campus Mundi program egyik ösztöndíjára még mindig...  Tovább »

Ha külföldön végeznétek a szakmai gyakorlatot vagy egy rövid tanulmányútra utaznátok, a Campus Mundi program nagy segítségetekre lehet.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Mesterképzésen vagy osztatlan képzése tanultok, és szívesen kutatnátok külföldön?  Tovább »

Ha külföldön szeretnétek tanulni egy-két szemeszter erejéig, érdemes pályázni a Campus Mundi ösztöndíjra.  Tovább »

Február 25-ig jelentkezhetnek egyetemisták és főiskolások a Campus Mundi pályázatra: külföldi részképzésen vehetnek részt a következő tanévben.  Tovább »

Ebben a tanévben több mint egymilliárd forintból támogatják egyetemisták és főiskolások külföldi tapasztalatszerzését a Campus Mundi programban.  Tovább »

A külföldi részképzés ösztöndíj pályázati határidejét meghosszabbították.  Tovább »

Április 10-ig lehet pályázni a tavaszi fordulóban a Tempus Közalapítvány Campus Mundi ösztöndíjára, amely rövid külföldi tanulmányutakhoz nyújt...  Tovább »

hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X