Felsőoktatás Eduline

Így járhattok múzeumba teljesen ingyen

Elolvasom

26 éves kor alatt az időszaki kiállításokat 50 százalékos kedvezménnyel nézhetitek meg, az állandó kiállításokat pedig a hónap egy kijelölt, hétvégi napján teljesen ingyen látogathatjátok. Összeszedtük, melyik múzeumba mehettek ingyen, és mikor.

Felsőoktatás Eduline

10+1 dolog, amire az egyetem tanít meg

Elolvasom

Augusztus elején összegyűjtöttük, mi mindenre tanít meg az egyetem - szerencsére ti sem fogtátok vissza magatokat, és megírtátok nekünk, szerintetek mire jó az egyetem/főiskola. Na persze a diplomán túl. Itt az újabb lista.

Felsőoktatás Eduline

A 300 forintos pizza titka

Elolvasom

Vészesen fogy az e heti zsebpénz? Túl keveset fizet a diákmunka? Új cikksorozatunkban azokról a helyekről olvashattok, ahol elfogadható áron ebédelhettek. Több tucat helyen kínálnak 200 forintért pizzaszeletet, de ha hajlandóak vagytok valamivel többet költeni az ebédre, a következő helyekre érdemes betérnetek.

Érettségi-felvételi Eduline

Így biztosan le fogjátok késni az írásbeli érettségit

Elolvasom

Nem érdemes hétfőig vagy keddig várni a májusi bérlet megvásárlásával, mert hatalmas sorok fognak kígyózni a pénztárak előtt - figyelmeztet a Budapesti Közlekedési Központ (BKK). A magyar- és a matekérettségi reggelén pláne nem érdemes tíz-húsz percet várni - a vizsga ugyanis pontban nyolc órakor kezdődik.

1
31 32 33 34 35 36 37