Majdnem négyezren buktak meg a 2017-es tavaszi érettségin, így ők nem kaptak érettségi bizonyítványt.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Mikor kell új tételt húznotok a szóbeli érettségin? Hány pontot szerezhettek, ha csak a második tételből tudtok felelni?  Tovább »

Mikor mehettek javító vizsgát tenni, ha a mostani, tavaszi érettségi időszakban megbuktok egy tárgyból? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hány százalékos eredménnyel mehettek szóbelizni? Megvan-e a kettes, ha 12 százalékot szereztetek az írásbelin?  Tovább »

Mikor javíthatjátok ki az eredményt? Bekerül-e az érettségi bizonyítványba, hogy megbuktatok? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

Visszaküldte a parlamentnek megfontolásra a szakmai érettségi bevezetéséről szóló jogszabályt Traian Basescu román...  Tovább »

Kémiából, fizikából és informatikából szerezték a legjobb jegyeket az idén érettségizők, pedig kémiából – három éve először – négyes alá esett az...  Tovább »

Esély sem lesz a puskázásra a romániai érettségin: Catalin Baba oktatási miniszter bejelentette, hogy az összes...  Tovább »

Bűnügyi vizsgálatot indítottak a Hunyad megyei törvényszék ügyészei az írásbeli érettségin elkövetett szabálytalanságok miatt.  Tovább »

Hiába fellebbeztek az érettségi eredményei ellen a kozárvári mezőgazdasági középiskola diákjai, még mindig százszázalékos a bukási arány az oktatási...  Tovább »

Nincs elég pénz a román állam munkaügyi alapjában ahhoz, hogy álláskeresési segélyt utaljanak azoknak a diákoknak, akik megbuktak az érettségin.  Tovább »

Rekordot döntöttek a romániai diákok: több mint nyolcvanezren fellebbeztek az érettségi eredménye ellen.  Tovább »

Komoly gazdasági és társadalmi gondokat okoz Romániában, hogy az idei érettségi vizsgák katasztrofálisan végződtek, az egyetemekre például kevesen...  Tovább »

Öngyilkos lett egy 19 éves romániai középiskolás, holttestét egy Caprioara nevű falu vadászlakában találták meg.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X