Valamelyik társadalomtudományi szakon folytatnátok tanulmányaitokat, de nem tudjátok, mennyit ér a diploma a munkaerőpiacon?  Tovább »

Az egyetemen végrehajtott reformok és a névváltoztatás világosan jelezték a végbement radikális irányváltást - írta...  Tovább »

Elstartolt a 2014-es felvételi: megnéztük, mennyien kerülhetnek be összesen a Budapesti Corvinus Egyetem alap-, osztatlan és mesterképzéseire...  Tovább »

Megnéztük, hogyan ellenőrzik 2014-től a tanfelügyelők a tanárok és igazgatók munkáját, illetve az iskolák működését.  Tovább »

Visszavonta Rózsás Péter András, a Budapesti Corvinus Egyetem gazdasági vezetőjének megbízatását december 20-ai...  Tovább »

79 400 forint – ekkora tanulmányi ösztöndíjat kap havonta az ELTE Bölcsészettudományi Karának egyik hallgatója, aki 38 kreditet szerzett kitűnő...  Tovább »

Folytatódik a pengeváltás a Corvinuson - Kiss Dávid HÖK-elnök reagált Rózsás Péter András gazdasági főigazgató nyilatkozatára.  Tovább »

Értelmezhetetlennek tartja Rózsás Péter András, a Budapesti Corvinus Egyetem gazdasági főigazgatója az intézmény...  Tovább »

A tanulmányi ösztöndíjakat, a szociális támogatást, a tankönyv- és jegyzettámogatást is megkapják a Budapesti...  Tovább »

A Budapesti Corvinus Egyetem hallgatói önkormányzata (hök) kedden közleményben utasította vissza a gazdasági...  Tovább »

Már november közepe van, de a Budapesti Corvinus Egyetem rászoruló hallgatói még mindig nem kapták meg szociális támogatásukat.  Tovább »

"A gazdasági főigazgató viszonya nemcsak a rektorral és a rektori vezetéssel, hanem a belső ellenőrzési...  Tovább »

A Budapesti Corvinus Egyetem (BCE) Rózsás Péter András gazdasági főigazgató leváltását kezdeményezi a nemzetgazdasági...  Tovább »

Vizsgálatot indított egy névtelen levél alapján Rózsás Péter András, a Budapesti Corvinus Egyetem gazdasági...  Tovább »

"A Corvinus Egyetem volt hallgatói" - ezzel az aláírással kapott e-mailt szerda éjszaka az eduline és több...  Tovább »

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X