A Studium Generale, a Budapesti Corvinus Egyetem érettségi előkészítője a Facebook-oldalán adott ki közleményt a ma kirobbant esettel kapcsolatban...  Tovább »

Állítólag a miniszterelnöknek is megvan a maga jelöltje a Corvinus rektori székébe.  Tovább »

Több magyar intézmény is felkerült a legzöldebb egyetemeket rangsoroló nemzetközi listára.  Tovább »

Nincsenek már tanárok a BCE budai campusán, a diákok viszont még nem kerültek át a SZIE-hez.  Tovább »

(x)

Új képzések, versenyképes diplomák – ajánló: Zsigmond Király Főiskola

A Zsigmond Király Főiskolán immáron teljesen angol nyelvű, valamint duális képzések is elérhetőek a 2016. szeptemberben kezdődő szemeszterben.  Tovább »

Már lehet jelentkezni a 2016-os felvételire: megnéztük, hányan kerülhetnek be a Budapesti Corvinus Egyetem alap-, osztatlan és mesterképzéseire...  Tovább »

A Budapesti Corvinus Egyetem Gazdálkodástudományi Kara felkerült a Financial Times gazdasági iskolákat rangsoroló oldalára.  Tovább »

Hétfőn, kedden és szerdán is tüntetnek a Budapesti Corvinus Egyetem diákjai és dolgozói az államtitkári javaslat ellen, amely a budai karokat a...  Tovább »

Flashmobbal tiltakoztak a hallgatók a Budapesti Corvinus Egyetem feldarabolása ellen.  Tovább »

Feldarabolnak, összevonnak egyetemeket és főiskolákat a következő két évben. Térképen gyűjtöttük össze a változásokat.  Tovább »

A Budapesti Corvinus Egyetem három budai kara januártól várhatóan a Szent István Egyetemhez kerül: a SZIE rektora szerint megőriznék és...  Tovább »

Tüntethetnek is a Budapesti Corvinus Egyetem budai karainak tanárai és hallgatói, ha a karok a gödöllői Szent István Egyetemhez csatolják - írja a vs.  Tovább »

Új, egyértelműbb szabályokat vezetnek be az abszolutórium kiadására.  Tovább »

A kormány tagadja, hogy elvennék a budapesti campust a Corvinustól.  Tovább »

A Budapesti Corvinus Egyetem (BCE) vezetői, dékánjai és a Hallgatói Önkormányzat elnöke egybehangzóan kiálltak az egyetem egysége mellett az...  Tovább »

A Budapesti Corvinus Egyetem (BCE) jelenleg semmilyen hivatalos dokumentumot nem ismer az intézmény esetleges átalakításával összefüggésben, ezért...  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X