Csütörtök este kihirdették a 2014-es felvételi ponthatárait: a jelentkezőket több kellemetlen meglepetés is érte - összegyűjtöttük őket.  Tovább »

Az idén is több ezren szeretnének bekerülni az ELTE, a BME, a Corvinus és a Semmelweis legnépszerűbb képzéseire, amelyekre tavaly átlagosan 370-390...  Tovább »

Legutóbb két éve volt terítéken, most ismét előkerült a Budapesti Corvinus Egyetem feldarabolásának ötlete.  Tovább »

Mennyit keresnek a diplomás pályakezdők? Milyen fizetésekre számíthatnak az egyetemek és főiskolák friss diplomásai?  Tovább »

(x)

Minőségi oktatás, piacképes diploma

Maradj lendületben, használd ki a pótfelvételi nyújtotta lehetőséget, mintegy 1100 első éves hallgatót már felvettünk, neked is itt a helyed!  Tovább »

Még két napig jelentkezhettek a Budapesti Corvinus Egyetem hivatalos érettségi-előkészítőjének ingyenes nyári táborára.  Tovább »

Visszakerült a Marx-szobor képe az Ybl Egyesület virtuális sétájára, amelyről korábban ki volt retusálva.  Tovább »

Legalábbis a virtuális túra képeiről kiretusálták.  Tovább »

Az egyetemen végrehajtott reformok és a névváltoztatás világosan jelezték a végbement radikális irányváltást - írta...  Tovább »

Elstartolt a 2014-es felvételi: megnéztük, mennyien kerülhetnek be összesen a Budapesti Corvinus Egyetem alap-, osztatlan és mesterképzéseire...  Tovább »

Megnéztük, hogyan ellenőrzik 2014-től a tanfelügyelők a tanárok és igazgatók munkáját, illetve az iskolák működését.  Tovább »

Visszavonta Rózsás Péter András, a Budapesti Corvinus Egyetem gazdasági vezetőjének megbízatását december 20-ai...  Tovább »

79 400 forint – ekkora tanulmányi ösztöndíjat kap havonta az ELTE Bölcsészettudományi Karának egyik hallgatója, aki 38 kreditet szerzett kitűnő...  Tovább »

Folytatódik a pengeváltás a Corvinuson - Kiss Dávid HÖK-elnök reagált Rózsás Péter András gazdasági főigazgató nyilatkozatára.  Tovább »

Értelmezhetetlennek tartja Rózsás Péter András, a Budapesti Corvinus Egyetem gazdasági főigazgatója az intézmény...  Tovább »

A tanulmányi ösztöndíjakat, a szociális támogatást, a tankönyv- és jegyzettámogatást is megkapják a Budapesti...  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X