A legfontosabb rangsorok közé tartozó The Guardian University Guide idén is a Cambridge-i Egyetemet hozta ki az első helyen, 10 hallgatóból 9...  Tovább »

Nem a patinás elitegyetemek, hanem a fiatal intézmények taroltak a Telegraph brit egyetemi rangsorában, amelyet a...  Tovább »

Megjelent a Guardian friss egyetemi rangsora: az első helyen a Cambridge végzett, a második az Oxford, a harmadik...  Tovább »

University of Roehampton, Liverpool Hope University, Open University - ezek az egyetemek vezetik a legfrissebb brit...  Tovább »

(x)

Hogyan lehetsz egyetemista, ha nincs 280 pontod?

A Metropolitan Egyetem lehetőséget kínál számodra, hogy ősztől Te is diplomát adó képzésben tanulhass. Akkor is, ha nincs 280 pontod. Tudj meg többet!  Tovább »

Lassan, de biztosan csúsznak le a bri egyetemek, állítja Phil Baty, a Times Higher Education egyik szerkesztője.  Tovább »

A Cambridge-nek sikerült megőriznie vezető helyét, az Oxford viszont rontott tavalyi eredményén – derül ki a 116 brit...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X