Milyen segédeszközöket lehet használni a biológiaérettségi szóbeli vizsgáján? Hogyan pontozzák a feleletet vagy éppen a projektmunkát? Utánajártunk.  Tovább »

A következő tesztben főleg állattani kérdésekkel találkozhattok, de próbára tehetitek tudásotokat az emberi testtel, szervezettel kapcsolatos...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Még közel sem ért véget az idei érettségi szezon. A héten a fizikaérettségivel folyatódnak a vizsgák. Íme a heti menetrend:  Tovább »

Az emelt szintű biológiaérettségi feladatsorát és megoldását is nyilvánosságra hozta az Oktatási Hivatal.  Tovább »

hirdetés

Közzétette a középszintű biológiaérettségi hivatalos megoldását az Oktatási Hivatal.  Tovább »

Lefedi-e az emelt szintű érettségi biológiából azokat a témaköröket, amelyek ismeretére az általános orvosi képzésen építenek?  Tovább »

Véget ért az emelt szintű biológiaérettségi is. Ezt gondolja egy vizsgázó a mai feladatsorról, tapasztalatait velünk is megosztotta.  Tovább »

Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, a középszintű biológiaérettségi alig tartalmazott biokémiai feladatokat.  Tovább »

Szerencsések azok, akik idén érettségiztek középszinten biológiából, ugyanis az előző évhez képest például jóval kevesebb volt a biokémia, de a...  Tovább »

Délelőtt 10-kor véget ért a középszintű biológiaérettségi, itt találjátok az utolsó négy feladat nem hivatalos megoldásait.  Tovább »

Délelőtt 10-kor véget ért a középszintű biológiaérettségi, itt találjátok az első öt feladat nem hivatalos megoldásait.  Tovább »

Hogyan számolhatjátok ki, hány vizsgapontot szerezhettek az írásbeli biológiaérettségin?  Tovább »

Milyen volt a középszintű biológiaérettségi az Eduline olvasói szerint? Örültek-e a feladattípusoknak és a témaköröknek?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X