Hamarosan több középiskolai büfében kizárólag bankkártyával lehet majd fizetni.  Tovább »

A kormány intézkedéseinek köszönhetően már alig található egészségtelen étel az iskolai büfékben - ezt mondta Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Palkovics László oktatási államtitkár szerint stabil, kiszámítható és nyugodt, Balog Zoltán miniszter szerint biztonságos tanév jön.  Tovább »

Görög saláta, magvas zsömle, müzli, teljes kiőrlésű gabonakeksz és friss gyümölcsök válthatják szeptembertől a ka­kaós csigát és társait az iskolai...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Körlevélben tájékoztatta az iskolaigazgatókat az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) az iskolai büfékben árusítható, valamint a tiltott...  Tovább »

Az építőipari cége oldja meg a büfé üzemeltetését is.  Tovább »

Vészesen fogy az e heti zsebpénz? Túl keveset fizet a diákmunka?  Tovább »

Az ombudsman szerint nincs jogi garancia arra, hogy az iskolai büfékben és az automatákból egészséges ételeket...  Tovább »

Mégsem veszi át az állam az egyetemi menzák, büfék, kollégiumok és sportpályák működtetését – tudta meg az eduline.  Tovább »

Egy ezer és egy ötszáz forintost fénymásolt le két általános iskolás fiú a Komárom-Esztergom megyei Ácson, majd...  Tovább »

Az amerikai iskolákból évek óta igyekeznek a sok cukrot, sót és zsiradékot tartalmazó üdítőitalokat és...  Tovább »

Pizza, spagetti, hamburger – a brit gyerekek jelentős részének ezt jelenti az evés.  Tovább »

A diákok többsége a heti két-három testnevelésóra mellett legfeljebb egy alkalommal mozog, a tanárok főképp a pénz és az idő hiányában látják az...  Tovább »

Két éve tilos az romániai iskolai büfékben magas kalóriatartalmú és adalékanyagokat tartalmazó élelmiszereket árulni – az előírásokat azonban nem...  Tovább »

Kétméteres aligátort találtak hétfő reggel a floridai Stuart Middle School büféjében az Egyesült Államokban.  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X