Megelégelték, hogy az elmúlt években többször megkérdőjelezték a bölcsészképzések "társadalmi és gazdasági hasznosságát", ezért saját szövetséget...  Tovább »

Bölcsészettudományi alapszakra jelentkeztetek, és kíváncsiak vagytok, milyen ponthatárokra számíthattok? Megmutatjuk, mit lehet már most tudni.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A bölcsészettudományokat oktató tanárok rengeteg energiáját felemészti, hogy a hallgatóikat megnyugtassák: értékes az, amit csinálnak.  Tovább »

Pszichológia, anglisztika, történelem, szabad bölcsészet - ezekre a bölcsészképzésekre jelentkeztek a legtöbben a 2015-ös felvételin.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Milyen esélyekkel indulnak a különböző szakokon végzett pályakezdők, mennyit keresnek, és mit is tanulnak pontosan? A felvi.  Tovább »

Tényleg lehetetlen állást találni bölcsészdiplomával? Valamelyik gyorsétterem a végállomás?  Tovább »

Havonta nettó 122-154 ezer forintot visznek haza, és 3-5 hónap alatt tudnak elhelyezkedni a különböző egyetemekről, főiskolákról kikerülő...  Tovább »

Pszichológia, anglisztika, történelem, szabad bölcsészet - ezekre a bölcsészképzésekre jelentkeztek a legtöbben a 2014-es felvételin.  Tovább »

Július 24-én húzzák a ponthatárokat: mire számíthatnak azok, akik valamelyik bölcsészképzésre jelentkeztek?  Tovább »

Van, aki szerint semmit sem ér, mások szerint viszont a munkaerőpiacon is jól lehet használni a bölcsészkaron megszerzett tudást.  Tovább »

Júliusban eldől, ki jut be egyetemre, főiskolára.  Tovább »

Visszaesett a bölcsészettudományi képzésekre felvételizők száma: tavaly még 19 929-en, idén azonban már csak 13 295-en...  Tovább »

Míg sokak szerint a biztos és jól fizető munkahelyhez a műszaki képzésen keresztül vezet az út, egy nemrég...  Tovább »

Az LMP markánsan ellenzi a kormánynak azokat a terveit, amelyek szerint pénzt vonnának ki a felsőoktatásból, bevezetnék a tandíjat és "röghöz...  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X