Milyen ponthatárokra számíthatnak azok a felvételizők, akik állami ösztöndíjasként szeretnének továbbtanulni valamelyik bölcsészettudományi szakon?  Tovább »

Melyek a legnépszerűbb képzési területek a 2017-es egyetemi-főiskolai felvételin? Nincs nagy meglepetés: még mindig tarolnak a gazdasági szakok.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Pszichológia, anglisztika, történelem, szabad bölcsészet - ezekre a bölcsészképzésekre jelentkeztek a legtöbben a 2015-ös felvételin.  Tovább »

Milyen esélyekkel indulnak a különböző szakokon végzett pályakezdők, mennyit keresnek, és mit is tanulnak pontosan? A felvi.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Pszichológia, anglisztika, történelem, szabad bölcsészet - ezekre a bölcsészképzésekre jelentkeztek a legtöbben a 2014-es felvételin.  Tovább »

Július 24-én húzzák a ponthatárokat: mire számíthatnak azok, akik valamelyik bölcsészképzésre jelentkeztek?  Tovább »

Visszaesett a bölcsészettudományi képzésekre felvételizők száma: tavaly még 19 929-en, idén azonban már csak 13 295-en...  Tovább »

Rosszul járnak a 2013-as keretszámokkal a bölcsészszakokra és mesterképzésekre jelentkező felvételizők.  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X