Tizenkilenc éves lánya helyett akarta megírni az angolérettségit egy 52 éves nő Párizsban, de lebukott - közölték...  Tovább »

Nyelvtanár keresett "bérvizsgázót" tanítványának Békéscsabán - a diák, a bérvizsgázó és a pedagógus 150, 300 és 250...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Beszervezett vizsgáztató, bérvizsgázó, hamis bizonyítvány - így szereznek nyelvvizsgát azok, akik az illegális utat választják.  Tovább »

„5 dollárért megírom a matekházidat”, „Angol és spanyol korrepetálást vállalok” – ilyen hirdetések olvashatók a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Jennifer Sunseri egyike azoknak az egyetemi professzoroknak és tanársegédeknek, akik évekkel korábban elvesztették az...  Tovább »

Bíróság elé kell állnia annak a bérvizsgázónak, aki más személyi igazolványával ment el egy írásbeli és szóbeli...  Tovább »

Folytatódik a New York-i csalási botrány: újabb négy főiskolai hallgató ismerte be, hogy végzős gimnazisták helyett...  Tovább »

Pénzért vállalta egy New York-i főiskolai hallgató, hogy hat gimnazista helyett megírja a felvételi tesztet.  Tovább »

Bérvizsgázás, mobiltelefonos és internetes segítség a vizsgákon, hamis diploma - aki nem akar tanulni, fizetni viszont tud, akár pár nap alatt...  Tovább »

Magyarországon is virágzik a diplomagyártás, és egyre többen próbálnak sokévnyi tanulás helyett gyorsan, olcsón felsőfokú oklevélhez jutni - írta a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X