Milyen segítséget és támogatást kaphatnak azok a rászoruló diákok, akik később szeretnének a felsőoktatásban tanulni?  Tovább »

Tudjátok, hogy milyen szavakat használt Arany János? Ismeritek a szavak pontos jelentését?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Arany János portréja került a XII. kerületi BGSzC Budai Középiskola tűzfalára. Az Arany-emlékévhez kapcsolódó alkotást szerdán adták át.  Tovább »

Újabb összeállítással jövünk: megzenésített magyar verseket mutatjuk be nektek.  Tovább »

hirdetés

A pénteki lazításhoz (és az élvezetesebb magyarórákhoz) ajánlunk ma négy videót.  Tovább »

Kétszáz éve született Arany János, aki - minden túlzás nélkül - az egyik legismertebb magyar költő.  Tovább »

Hogyan szerezhetnek támogatást a rászoruló vagy hátrányos helyzetű diákok, akik szeretnének részt venni később a felsőoktatásban?  Tovább »

Kétszáz éve, 1817 márciusában született Arany János, akiről mindenki tanul az iskolában. Néhány érdekesség azonban kimaradt a tankönyvekből.  Tovább »

A walesi Montgomery díszpolgárává avatták Arany Jánost.  Tovább »

Arany János 1817. március 2-án született. Az egyik legfontosabb magyar költőről, Petőfi barátjáról mindannyian tanultunk irodalom órán.  Tovább »

Új jelképet kapott a tanárlázadás, ezúttal a volt felsőoktatási államtitkár szavain háborodtak fel a pedagógusok.  Tovább »

Veszélyben van a szegény gyerekeket segítő Arany János Tehetséggondozó Program? Az ok természetesen pénzhiány.  Tovább »

Az Arany János Kollégiumi-Szakiskolai Program célja a halmozottan hátrányos helyzetű diákok szakiskolai...  Tovább »

Nyilvánosságra hozta a 2013/14-es tanév rendjét az Emberi Erőforrások Minisztériuma: íme, a legfontosabb tudnivalók a középiskolai felvételiről.  Tovább »

Az eduline és a Diáktanítók Online közös előkészítőjének hatodik videójával Arany János életművét ismételhetitek át...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X