Nagyon magabiztosan gondolnak nyugdíjas éveikre a fiatalok, többségük abban bízik, hogy állami nyugdíját jelentős mértékben ki tudja egészíteni...  Tovább »

A 19 és 26 év közötti fiatalok 83 százalékának van bankkártyája, 74 százalékuknak saját folyószámlája is.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A 18-36 éves korosztály, tehát az Y generáció több mint harmadának van saját lakása, amelyhez a többség szülői segítséggel jutott.  Tovább »

"Ingyen" albérletet kínálnak egyetemista és főiskolás lányoknak az internetes apróhirdetésekben, heti pár órás...  Tovább »

hirdetés

Bombafenyegetés miatt maradt el egy budapesti alapítványi iskola, a hátrányos helyzetű, veszélyeztetett és tanulási...  Tovább »

A képességek kifejlődését megakadályozó életkörülmények a felelősek azért, hogy a szegényebb családi háttérrel rendelkező gyerekek gyengébben...  Tovább »

„A Dunaújvárosi Főiskola (DF) működését semmi nem veszélyezteti” – mondta dr. Bognár László az intézmény rektora, a ma reggeli sajtóhírekre reagálva.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X