Ha egy kis angol nyelvi korrepetálásra lenne szükségetek, az Eduline online tanfolyamai között kedvetekre válogathattok.  Tovább »

"Sokan azzal csábítják az általános iskolába a gyerekeket, hogy már elsőtől angolt tanulhatnak.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Szívesen próbára tennétek az angoltudásotokat? Töltsétek ki a következő két tesztet!  Tovább »

Úgy tűnik, a nyelvtanulás a világ minden táján fontos kérdés.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Milyen angol szavakat rontanak el leggyakrabban a nyelvtanulók? Miért írjuk le gyakran hibásan az argument, az across vagy éppen a believe szavakat?  Tovább »

Az egyetemisták alig több mint ötöde tanult valamilyen nyelvet a felsőoktatási intézmények keretein belül a 2016-2017-es tanévben - közölte a Magyar...  Tovább »

A nyelvtanulás nem sprint, hanem egy maraton - mondja Luis Von Ahn, a Duolingo alapítója.  Tovább »

Még mindig az angol nyelv a legnépszerűbb, és az is középfokon. Ezt követi a német nyelv, de ebből jóval kevesebbe vizsgáztak az utóbbi években.  Tovább »

Több mint 600 új szóval, kifejezéssel és jelentéssel bővítették az oxfordi angol szótárt az aktuális negyedéves frissítéskor - írták közleményükben...  Tovább »

Pedig elvileg angol nyelven tanít a miniszterelnök lánya.  Tovább »

A kisujjeltartós nyelvészek kedvenc csemegéjébe szaladtunk angol-német vonalon.  Tovább »

A videojátékoknak legtöbbször a negatív hatásairól hallani, pedig nemcsak számos készséget fejleszthetnek, hanem kulcsot is adhatnak az oktatás...  Tovább »

Az ELTE-n tanító Rachel Appleby hangját lehet hallani a villamosokon és a metrókon.  Tovább »

Kamerunban a francia nyelv dominál, holott az angol is hivatalos. Az angolul beszélő vidékeken kiűznék az oktatásból a frankofón befolyást.  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X