Nyilvánosságra hozta az Oktatási Hivatal a középszintű angolérettségi hivatalos megoldását - itt nézhetitek meg a javítási útmutatót.  Tovább »

Az emelt szintű angolérettségi hivatalos megoldását is közzétette az Oktatási Hivatal.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Véget ért a középszintű angolérettségi. Diákokat kérdeztünk arról, milyen benyomásaik, tapasztalataik voltak a vizsgáról.  Tovább »

Szerintetek milyen volt az idei érettségi középszintű angolérettségi? Szavazzatok!  Tovább »

hirdetés

Emelt szinten 240 perc áll a diákok rendelkezésére a feladatok megoldásához, amiben volt szó a hidegháborúról, önkénteskedésről egy baráti...  Tovább »

Milyen szabályokat kell betartani a középszintű angolérettségi íráskészség feladatánál?  Tovább »

Az idegen nyelvi érettségi témái között tavaly jelent meg a gazdaság, „ami jó, ez fontos terület, de egy szakgimnazista, aki alacsony óraszámban...  Tovább »

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a középszintű angolérettségi harmadik - a hallott szöveg értését mérő - rész megoldásait nem tudjuk közölni, mert...  Tovább »

Véget ért a középszintű angolérettségi, a vizsgázóknak 180 perc alatt kellett egy szövegértési, egy nyelvhelyességi, egy hallás utáni szövegértési...  Tovább »

Hány százalékos eredmény kell ahhoz, hogy a szóbeli érettségin is számot adhassatok a tudásotokról? Milyen eltérések vannak emelt és középszinten?  Tovább »

Itt találjátok a középszintű angolérettségi a második szövegalkotási feladatának megoldási javaslatát.  Tovább »

Itt van a középszintű angolérettségi első szövegalkotási feladatának megoldási javaslata.  Tovább »

Itt találjátok a középszintű angolérettségi hallás utáni szövegértést mérő részét.  Tovább »

Véget ért az angolérettségi, a nyelvhelyességi feladatokban is - hasonlóan a szövegértéshez - egy szövegrészlet alapján oldottak meg feladatokat a...  Tovább »

Itt találjátok a középszintű angolérettségi első - az olvasott szöveg értését mérő - részének nyelvtanárok által készített, nem hivatalos megoldását.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X